FSS Heilbronn Langenbeutingen

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het verenigingsterrein van FFS Heilbronn is 3,2 hectare groot. Hier geniet je van de balans tussen rust en sport.

Sport wordt niet alleen als vrijetijdsbesteding gezien, maar als een belangrijk onderdeel van de vereniging. Er wordt gesport op het terrein, maar ook in dichtstbijzijnde sporthallen of gymzalen. Ook zwemmen is een van de onderdelen waar deze club fanatiek in is. Honden zijn niet toegestaan. Reserveren is aan te raden. De INF/NFN-pas wordt gevraagd.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit), tafeltennistafel, tennisbaan, zwembad, sauna, grote kinderspeelplaats met klimwand en trampoline, peuterbad, jeugdhonk, petanquebaan, clubhuis met bar.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Im Wiesenbrunnen 1 (postadres: Postfach 1738 74007 Heilbronn)
D-74213 Langenbrettach
Baden-Wurttemberg
Duitsland
Contact
E-mail
info@ffs-heilbronn.de
Telefoon
+49 (0)79462677 / +49 (0)71312581891
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
49.21661, 939.268
map Open kaart