FSM Mainland Schweinfurt

Meer foto's (8)

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein ligt in in de vallei bij de toren van Schweinfurt. Hier beoefenen de leden van de vereniging allerlei sporten, maar ze genieten ook van de natuur en de gezelligheid.Het terrein is het gehele jaar geopend. De camping is 2 hectare groot en ligt in een zeer rustig gebied. De INF/NFN-pas wordt gevraagd. Honden zijn niet toegestaan.Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is 1,5 kilometer verderop. Dit is een zeer sportieve vereniging.

Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is aanwezig: een jeugdhonk, barbecue, clubhuis met kookgelegenheid, sauna, kinderspeelplaats, kegelbaan, volleybalveld, tafeltennis, petanquebaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hirschholzacker
D-97453 Schonungen
Bayern
Duitsland
Contact
E-mail
fsm_schweinfurt@yahoo.de
Telefoon
+49 (0)972122476en+49 (0)9721942086, vanaf18:00
Website
http://fsm-mainland-schweinfurt.de/r.ludwig.html
Navigatieadres
Google coördinaten
50.05979, 10.32955
map Open kaart