FSM Mainland Schweinfurt

Meer foto's (8)

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein ligt in in de vallei bij de toren van Schweinfurt. Hier beoefenen de leden van de vereniging allerlei sporten, maar ze genieten ook van de natuur en de gezelligheid.Het terrein is het gehele jaar geopend. De camping is 2 hectare groot en ligt in een zeer rustig gebied. De INF/NFN-pas wordt gevraagd. Honden zijn niet toegestaan.Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is 1,5 kilometer verderop. Dit is een zeer sportieve vereniging.Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is aanwezig: een jeugdhonk, barbecue, clubhuis met kookgelegenheid, sauna, kinderspeelplaats, kegelbaan, volleybalveld, tafeltennis, petanquebaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hirschholzacker
D-97453 Schonungen
Bayern
Duitsland
Contact
E-mail
fsm-mainland-schweinfurt@t-online.de
Telefoon
+49 (0)972122476en+49 (0)9721942086, vanaf18:00
Website
http://www.fsm-mainland-schweinfurt.de/impressum-de.html
Navigatieadres
Google coördinaten
50.05979, 10.32955
map Open kaart