FSG Alfdorf

8,8
Geweldig 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een 12 hectare groot, terrasvormig terrein in het beschermde landschap Schwäbisch-Fräbischer Wald. Zowel sport als rust worden door deze vereniging als uitgangspunt genomen.

Het activiteitenprogramma is zeer uitgebreid, ook voor de jeugd. Deze laatste groep neemt een duidelijke plaats binnen de vereniging in, er is een uitgebreide jeugdcommissie.

Het terrein heeft 220 plaatsen, waarvan er een aantal het hele jaar door aan gasten worden verhuurd. Reserveren kan zondag tussen 11.00 en 12.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen.

Faciliteiten en mogelijkheden
Aanwezig: zwembad, zwemmeer, fitnessruimte, sauna, kegelbaan, petanquebaan, tafeltennistafel, tennisbaan, volleybalveld, minigolfbaan, kinderspeelplaats, schietbaan (voor luchtgeweer), clubhuis. De vaste staanplaatsen zijn voorzien van stromend water en elektriciteit. Er zijn meerdere tapplaatsen voor de andere kampeerplekken.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,8
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  9,5
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  6,5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
9

Prachtig gelegen terrassen camping met uitstekende voorzieningen. Uitgebreide speelvoorzieningen voor kinderen. Zwemvijver en daarnaast 2 kinderbaden. Prima wandel- en fietsmogelijkheden vanaf de camping. Restaurant mag die naam niet hebben, alleen frituur en alleen in augustus met regelmaat open. Alternatieven zijn echter dichtbij.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  9
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

15 aug 2015 - Eric

8,5

Goed bezocht terrein. Zonnige en schaduwplaatsen, in nabijheid van toiletgebouw. Restaurant mag die naam niet dragen, alleen frituur en maar zeer beperkt open. Ideaal voor kinderen, veel speelvoorzieningen en naast een grote zwemvijver 2 aparte kinderbaden. Goede fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Mooie stadjes en verschillende bezienswaardigheden.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

05 aug 2015 - Eric

Contactinformatie

Adresgegevens
Im Greut 1
D-73553 Alfdorf-Adelstetten
Baden-Wurttemberg
Duitsland
Contact
E-mail
info@fsg-alfdorf.de
Telefoon
+49 (0)717175100
Website
http://www.fsg-alfdorf.de
Navigatieadres
Google coördinaten
48.8375945, 9.7641344
map Open kaart