FSB Haard

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit terrein van 3 hectare groot ligt temidden van een prachtig natuurgebied genaamd ‘die Haard’ waar het heerlijk vertoeven is. Hier kunnen mooie wandelingen en fietstochten gemaakt worden.Ook de steden Münster (historische stadskern), Bochum en Rechlinghausen zijn het bezoeken waard. Het terrein en de vereniging hebben een fanatiek sportieve inslag.Verboden voor huisdieren. De INF/NFN-pas wordt gevraagd. Reserveren wordt aanbevolen. Ze hebben 4 plaatsen voor gasten.

Faciliteiten en mogelijkheden
Solarium, jongerenplek en honk, clubhuis, basketbalveld, tennisbaan, petanquebanen, voetbalveld, volleybalveld, tafeltennis en lichte atletiekbanen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Holthäuserstrasse 233
D-45739 Oer-Erkenschwick
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
info@fsb-haard.de
Telefoon
+49 (0)236851394en+49 (0)17657465745
Website
http://www.fsb-haard.de
Navigatieadres
Google coördinaten
51.666673, 7.220592500000060
map Open kaart