FSB Haard

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit terrein van 3 hectare groot ligt temidden van een prachtig natuurgebied genaamd ‘die Haard’ waar het heerlijk vertoeven is. Hier kunnen mooie wandelingen en fietstochten gemaakt worden.Ook de steden Münster (historische stadskern), Bochum en Rechlinghausen zijn het bezoeken waard. Het terrein en de vereniging hebben een fanatiek sportieve inslag.Verboden voor huisdieren. De INF/NFN-pas wordt gevraagd. Reserveren wordt aanbevolen. Ze hebben 4 plaatsen voor gasten.Faciliteiten en mogelijkheden
Solarium, jongerenplek en honk, clubhuis, basketbalveld, tennisbaan, petanquebanen, voetbalveld, volleybalveld, tafeltennis en lichte atletiekbanen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Holthäuserstrasse 233
D-45739 Oer-Erkenschwick
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
Telefoon
+49 (0)236851394en+49 (0)17657465745
Website
http://www.fsb-haard.de
Navigatieadres
Google coördinaten
51.666673, 7.220592500000060
map Open kaart