Forestia (Fraternity Snoqualmie)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Forestia is een middelgroot gezinsterrein in de heuvelachtige en bosrijke omgeving van Seattle (Washington). Het bestaat al sinds 1931. Kampeerplaatsen hebben een ondergrond van gras en liggen onder de bomen, met een mooi uitzicht op de heuvels. Er worden veel activiteiten en spelletjes georganiseerd. Aangesloten bij de AANR. De INF/FNI-kaart is verplicht. Geopend van 1 mei tot 30 september.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor campers en tenten, zwembad met glijbaan, whirlpool, verhuur van huisjes en stacaravans, volleybalveld, tennisbaan, badmintonveld, clubhuis met gezamenlijke keuken, winkeltje, kampvuurplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Issaquah-Hobart Road. Southeast ? SE 127th Street
WA 98027 Issaquah
Washington
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@fraternitysnoqualmie.com
Telefoon
+001 (425)3926833
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
47.4894, -122.01631
map Open kaart