Forestia (Fraternity Snoqualmie)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Forestia is een middelgroot gezinsterrein in de heuvelachtige en bosrijke omgeving van Seattle (Washington). Het bestaat al sinds 1931. Kampeerplaatsen hebben een ondergrond van gras en liggen onder de bomen, met een mooi uitzicht op de heuvels. Er worden veel activiteiten en spelletjes georganiseerd. Aangesloten bij de AANR. De INF/FNI-kaart is verplicht. Geopend van 1 mei tot 30 september.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor campers en tenten, zwembad met glijbaan, whirlpool, verhuur van huisjes en stacaravans, volleybalveld, tennisbaan, badmintonveld, clubhuis met gezamenlijke keuken, winkeltje, kampvuurplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Issaquah-Hobart Road. Southeast ? SE 127th Street
WA 98027 Issaquah
Washington
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@fraternitysnoqualmie.com
Telefoon
+001 (425)3926833
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
47.4894, -122.01631
map Open kaart