Naaktstrand Fairlight Glen Naturist (FKK) Beach

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Opgelet: Naaktstrand Fairlight Glen Naturist (FKK) Beach wisselt regelmatig van officiële status, van wel naar niet-naturistenstrand en omgekeerd. Niet te verwarren met Fairlight Cove, 2 km verderop, aangegeven op de kaart als Covehurst Bay. Het strand aan de voet van Fairlight Glen was een van de eerste “officiële” naaktstranden van het land in de jaren 70-er.

Adresgegevens

Adres

Woodland Enterprise Centre, Hastings Road, Flimwell
TN5 7PR Hastings
Zuid-oost
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
50.865259, 0.631853
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website