Naaktstrand Fairlight Glen Naturist (FKK) Beach

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Opgelet: Naaktstrand Fairlight Glen Naturist (FKK) Beach wisselt regelmatig van officiële status, van wel naar niet-naturistenstrand en omgekeerd. Niet te verwarren met Fairlight Cove, 2 km verderop, aangegeven op de kaart als Covehurst Bay. Het strand aan de voet van Fairlight Glen was een van de eerste “officiële” naaktstranden van het land in de jaren 70-er.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Woodland Enterprise Centre, Hastings Road, Flimwell
TN5 7PR Hastings
Zuid-oost
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.865259, 0.631853
map Open kaart