Emerald Lake Resort

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Emerald Lake Resort is een groot, bebost natuurterrein in de omgeving van Houston (Texas). Centraal op het terrein ligt een meer van bijna 5 hectare met een zandstrand, vlot en waterfietsen. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Emerald Lake Resort

Kampeerplaatsen voor tent en camper (met en zonder elektriciteit en water), meer, WiFi, clubhuis met pooltafel, tafeltennis, gemeenschappelijke keuken en fitnessapparatuur, pétanquebaan, hot tub aan de rand van het meer.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
23350 Loop 494
TX 77365 Porter
Wisconsin
Verenigde Staten
Contact
E-mail
elnr494@gmail.com
Telefoon
+001 (281)3540497
Website
http://www.emeraldlakeresorthouston.com
Navigatieadres
Google coördinaten
30.11036, -95.22697
map Open kaart