Emerald Lake Resort

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Emerald Lake Resort is een groot, bebost natuurterrein in de omgeving van Houston (Texas). Centraal op het terrein ligt een meer van bijna 5 hectare met een zandstrand, vlot en waterfietsen. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Emerald Lake Resort

Kampeerplaatsen voor tent en camper (met en zonder elektriciteit en water), meer, WiFi, clubhuis met pooltafel, tafeltennis, gemeenschappelijke keuken en fitnessapparatuur, pétanquebaan, hot tub aan de rand van het meer.

Adresgegevens

Adres

23350 Loop 494
TX 77365 Porter
Wisconsin
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
30.11036, -95.22697
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
elnr494@gmail.com
Telefoon
+001 (281)3540497
Website
http://www.emeraldlakeresorthouston.com