Badhuis Dunya Hammam

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dunya Hammam is een traditioneel Oosters badhuis en beautysalon gevestigd in Rotterdam. Een bezoek aan een Hammam is heerlijk ontspannend. Dunya Hammam biedt naast diverse gezichts- of lichaamsbehandelingen ook uitgebreide massages. Natuurlijk kun je ook altijd een van de uitgebreide hammam arrangementen boeken om tot rust komt.

Heb jij Badhuis Dunya Hammam in Rotterdam bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit badhuis. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zaagmolendrift 39-E
3036 JX Rotterdam
Zuid-Holland
Zuid-Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@dunyahammam.nl
Telefoon
010 465 3833
Website
https://dunyahammam.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.934079, 4.487076
map Open kaart