Badhuis Dunya Hammam

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dunya Hammam is een traditioneel Oosters badhuis en beautysalon gevestigd in Rotterdam. Een bezoek aan een Hammam is heerlijk ontspannend. Dunya Hammam biedt naast diverse gezichts- of lichaamsbehandelingen ook uitgebreide massages. Natuurlijk kun je ook altijd een van de uitgebreide hammam arrangementen boeken om tot rust komt.

Heb jij Badhuis Dunya Hammam in Rotterdam bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit badhuis. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Zaagmolendrift 39-E
3036 JX Rotterdam
Zuid-Holland
Zuid-Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@dunyahammam.nl
Telefoon
010 465 3833
Website
https://dunyahammam.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.934079, 4.487076
map Open kaart