De naturistencamping du Pont Charlet

6
Voldoende 3 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De naturistencamping du pont Charlet werd geopend in 1976, in een groene en rustige omgeving in de maand van april tot en met 15 oktober, om samen met familie naturisme te beoefenen/bedrijven.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water en parkeerplaats voor het voertuig buiten de locatie. De locatie en het sanitair zijn voorzien van warm water (+ douches) en zijn aangepast voor mensen met een handicap. Gratis Wi-Fi. Tenten, campers en caravans zijn toegestaan. Er is geen mogelijkheid voor huurwoningen.

De samenwerking met de naturisten club: Plein Air Relax Club. Deze club geeft toegang tot de extra faciliteiten, zoals het verwarmde zwembad, solarium, bar, bowling en entertainment. Ongeacht de duur van je verblijf zal naturistencamping du pont Charlet blij zijn je te verwelkomen. Informatie en reserveringen: +33(0)782134208.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6
  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  5
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  5
  Geschikt voor mindervaliden
  10
6

Goed als doorreis camping

Ik bezocht de locatie Met partner

Voornamelijk vaste leden op een kleine camping. Meeste is voorhanden, maar je staat vrij dicht op elkaar. Was voor ons vanuit Nederland als tussenstop prima, maar geen camping om lange tijd te staan. Zwembad en restaurant is even verderop. Daarvoor moet je de straat over.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  10

16 jul 2022 - Frans

6

Jammer dat onderstaand commentaar de enige reactie is. Dat maakte ons huiverig om hier te overnachten. Wij hebben echter niets gemerkt van enig (geluids)overlast; integendeel zelfs. Wij troffen behulpzame en vriendelijke mensen. Vervelend alleen was dat onze GPS het adres niet kon vinden. en dan is het zoeken. Mochten wij nog eens in de buurt komen, dan zullen we hier zeker weer overnachten. Als je langer wilt blijven, moet je er rekening mee houden dat de faciliteiten, zoals zwembad e.d., niet direct bij de camping liggen. Je moet dus even (gekleed) over straat.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

19 jul 2015 - Saar Timmer

Deze vereniging heeft hoofdzakelijk bejaarde leden die geenszins opgewassen zijn tegen het heel kleine groepje jongere leden. Zo kan het je zo maar overkomen dat je tot diep in de nacht mee moet genieten van de herrie van een handjevol zwaar beschonken en luidruchtige raddraaiers. Meerdere keren heb ik dit groepje verzocht het iets rustiger aan te doen, maar werd recht in het gezicht uitgelachen. Tegen 'n uur of drie heb ik flink geclaxonneerd in de hoop enkele leden van de vereniging te mobiliseren, maar hun initiatief hield op bij het stiekem door de gordijntjes kijken. Ik heb het toen maar opgegeven. De volgende ochtend keek zo'n beetje iedereen mij met een schuldbewuste blik aan, maar dat was het dan. Alleen hiervoor hoeft dit terrein niet meer voor mij. Ook bijzonder is hun relax-club. Alles wat de camping niet te bieden heeft, en dat is behoorlijk veel, zou daar te vinden zijn. Vol goede moed zijn we daar een keer naartoe gegaan. We hadden even het idee op een filmset van een horrorfilm terecht te zijn gekomen: de buitenkant van het redelijk vervallen huisje was dichtgemetseld en eenmaal binnen kreeg je ook de kriebels van de 'inrichting'... Het landje erachter was best wel aardig, maar had al enkele jaren geen grasmaaier gezien. Kortom, prima voor een nacht maar blijf er verder weg! Slechtste terrein dat wij in alle jaren dat wij 'plein-air' door Frankrijk trekken meegemaakt hebben.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

21 jul 2014 - Nikolaj Marks

Contactinformatie

Adresgegevens
35, Ruelle de la Blanche
59916 Houplines
Nord-Pas de Calais
Frankrijk
Contact
E-mail
sci-du-pont-charlet@orange.fr
Telefoon
+33 (0)670529442 / +33 (0)681056995
Website
http://www.camping-du-pont-charlet.fr
Navigatieadres
Google coördinaten
50.677636831974500, 2.93172227249147
map Open kaart