Sport- und Naturfreunde Dortmund

7
Goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Het terrein dat net naast het terrein van de vereniging Witten ligt, is 6 hectare groot. Het terrein ligt in het Ardeygebergte, in de driehoek tussen Dortmund, Witten en Herdecke.Ze delen het zwembad met de vereniging Witten. Deze vereniging is, in verhouding met Witten, meer gericht op kinderen. Ze zijn allebei sportief.Op het terrein mag niet gerookt worden. Honden zijn niet welkom. Reserveren wordt aanbevolen. De NFN/INF-pas wordt gevraagd.Faciliteiten en mogelijkheden
Clubhuis, kinderspeelplaats met trampoline, zandbak, een jeugdhonk, onverwarmd wedstrijdzwembad (op het terrein van vereniging Witten), tennisbaan en volleybalbaan.

Adresgegevens

Adres

Kermelberg 76b
D-58453 Witten-Schnee
Nordrhein-Westfalen
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.42618678875860, 7.401801805648800
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
7

Terrein met enkele gastenplaatsen ( camper) in het bos. Dus geen zon en satTv bij de camper. Wel een mooie open ligweide met nieuw zwembad! WiFi aan het clubhuis, proper sanitair. Niet onaangekondigd arriveren want dan kan je misschien niet binnen. Dit terrein is het tweede in de doodlopende straat. Het eerste is van Sun-Witten. In het bos is er een verbindingsweggetje tussen beide terreinen. We betaalden er 17€/nacht

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

29 jul 2018 - Luc & Rita

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@sun-dortmund.de
Telefoon
+49 (0)2302801571
Website
http://www.sun-dortmund.de