Sport- und Naturfreunde Dortmund

7,3
Goed 1 review
Meer foto's (10)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein dat net naast het terrein van de vereniging Witten ligt, is 6 hectare groot. Het terrein ligt in het Ardeygebergte, in de driehoek tussen Dortmund, Witten en Herdecke.Ze delen het zwembad met de vereniging Witten. Deze vereniging is, in verhouding met Witten, meer gericht op kinderen. Ze zijn allebei sportief.Op het terrein mag niet gerookt worden. Honden zijn niet welkom. Reserveren wordt aanbevolen. De NFN/INF-pas wordt gevraagd.Faciliteiten en mogelijkheden
Clubhuis, kinderspeelplaats met trampoline, zandbak, een jeugdhonk, onverwarmd wedstrijdzwembad (op het terrein van vereniging Witten), tennisbaan en volleybalbaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,3
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
7,3

Terrein met enkele gastenplaatsen ( camper) in het bos. Dus geen zon en satTv bij de camper. Wel een mooie open ligweide met nieuw zwembad! WiFi aan het clubhuis, proper sanitair. Niet onaangekondigd arriveren want dan kan je misschien niet binnen. Dit terrein is het tweede in de doodlopende straat. Het eerste is van Sun-Witten. In het bos is er een verbindingsweggetje tussen beide terreinen. We betaalden er 17€/nacht

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

29 jul 2018 - Luc & Rita

Contactinformatie

Adresgegevens
Kermelberg 76b
D-58453 Witten-Schnee
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Contact
E-mail
info@sun-dortmund.de
Telefoon
+49 (0)2302801571
Website
http://www.sun-dortmund.de
Navigatieadres
Google coördinaten
51.42618678875860, 7.401801805648800
map Open kaart