Domaine Naturiste d’Heliopolis

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Domaine Naturiste d’Héliopolis is de naam vam de overkoepelende organisatie van een camping, hotels, restaurants en particulier accommodatieverhuur in het dorp Héliopolis op L’Île du Levant. Dit eiland is bijna volledig naturistisch. Je kunt overal naakt zijn, behalve bij de haven, het gemeentehuis en het politiebureau.

Je kunt er niet met de caravan komen, maar er zijn veel verschillende accommodatiemogelijkheden. Water is er schaars. Het is een van de mooiste plekken van de Middellandse Zee om te duiken. Verder kun je er diverse (water)sporten beoefenen en ook op cultureel gebied valt er van alles te beleven. Op Domaine Naturiste d’Héliopolis zijn vrijwel alle gangbare faciliteiten aanwezig.

Adresgegevens

Adres

Union des Commercants
FR 83400 Frankrijk

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
ucsl@icloud.com
Telefoon
+33 (0)6 37 89 15 35
Website
https://www.iledulevant.com.fr/en/