Domaine Naturiste d’Heliopolis

Meer foto's (15)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Domaine Naturiste d’Héliopolis is de naam vam de overkoepelende organisatie van een camping, hotels, restaurants en particulier accommodatieverhuur in het dorp Héliopolis op L’Île du Levant. Dit eiland is bijna volledig naturistisch. Je kunt overal naakt zijn, behalve bij de haven, het gemeentehuis en het politiebureau.

Je kunt er niet met de caravan komen, maar er zijn veel verschillende accommodatiemogelijkheden. Water is er schaars. Het is een van de mooiste plekken van de Middellandse Zee om te duiken. Verder kun je er diverse (water)sporten beoefenen en ook op cultureel gebied valt er van alles te beleven. Op Domaine Naturiste d’Héliopolis zijn vrijwel alle gangbare faciliteiten aanwezig.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Union des Commercants
FR 83400 Frankrijk
Contact
E-mail
ucsl@icloud.com
Telefoon
+33 (0)6 37 89 15 35
Website
https://www.iledulevant.com.fr/en/
Navigatieadres
map Open kaart