Naturistencamping Coventry Club Resort

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Coventry Club is een gezinsgerichte naturistenclub en camping in de Verenigde Staten. Leden en gasten worden niet overspoeld met leden en gasten niet met regels en voorschriften, maar gezond verstand heeft de overhand in overeenstemming met de sfeer in een familiekamer.

Coventry biedt verschillende accommodaties voor die speciale vakantie. Ons doel is om van uw verblijf bij ons een onvergetelijke ervaring te maken die u steeds weer opnieuw wilt beleven.

De Club biedt seizoensgebonden kavels aan mensen die op zoek zijn naar een speciale plek voor hun tweede thuis, een wereld die verschilt van het dagelijks leven. Het is onze overtuiging dat geen enkel ander resort de kwaliteit en prachtig aangelegde RV- en Tent-locaties biedt die beschikbaar zijn voor u bij Coventry.

Het is tijd om een unieke en ontspannende wereld te ervaren, laat alle stress en zorgen bij de ingang achter. Zodra u de nudist-levensstijl hebt ervaren, zult u altijd vakantie au naturel.

Adresgegevens

Adres

468 Beebe Hill Rd
VT 05468 Milton
Massachusetts
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
44.67441, -73.19379
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@coventryresort.com
Telefoon
+001 (802)8937773
Website
http://www.coventryresort.com