Naturistencamping Coventry Club Resort

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
  • Korting op activiteiten zoals workshops
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Coventry Club is een gezinsgerichte naturistenclub en camping in de Verenigde Staten. Leden en gasten worden niet overspoeld met leden en gasten niet met regels en voorschriften, maar gezond verstand heeft de overhand in overeenstemming met de sfeer in een familiekamer.

Coventry biedt verschillende accommodaties voor die speciale vakantie. Ons doel is om van uw verblijf bij ons een onvergetelijke ervaring te maken die u steeds weer opnieuw wilt beleven.

De Club biedt seizoensgebonden kavels aan mensen die op zoek zijn naar een speciale plek voor hun tweede thuis, een wereld die verschilt van het dagelijks leven. Het is onze overtuiging dat geen enkel ander resort de kwaliteit en prachtig aangelegde RV- en Tent-locaties biedt die beschikbaar zijn voor u bij Coventry.

Het is tijd om een unieke en ontspannende wereld te ervaren, laat alle stress en zorgen bij de ingang achter. Zodra u de nudist-levensstijl hebt ervaren, zult u altijd vakantie au naturel.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
468 Beebe Hill Rd
VT 05468 Milton
Massachusetts
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@coventryresort.com
Telefoon
+001 (802)8937773
Website
http://www.coventryresort.com
Navigatieadres
Google coördinaten
44.67441, -73.19379
map Open kaart