Counties Sun Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wij zijn een kleine, vriendelijke nudistenclub op het platteland van Ramarama, ten zuiden van Auckland, vlak bij de zuidelijke snelweg. Het is de eerste club die je passeert als je vanuit het zuiden Auckland binnenkomt, of de laatste als je weggaat. We verwelkomen graag nieuwe leden voor onze rustige, veilige vakantie in het land.

Alle faciliteiten bevinden zich in onze prachtig aangelegde 3,5 hectare grote instelling. We hebben een goed uitgerust clubhuis met een lounge en kookgelegenheid en een overdekte barbecue. Voorzieningen; blokhuizen, toiletten, gootstenen, douches, wasmachines, drogers en waslijnen voor kampeerders. Alles gunstig gelegen in het centrale gedeelte van het clubhuis.

Het terrein is goed omheind en privé met veel schaduwrijke bomen. Bezoekers en leden kunnen genieten van het verkennen op het terrein, petanque of mini-ten spelen, afkoelen in het grote buitenzwembad of ontspannen in de spa.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ramarama Road, 112
RD3 Ramarama
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
info@countiessunclub.com
Telefoon
+64 (0)272968795
Website
http://www.countiessunclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.13506, 174.97622
map Open kaart