Counties Sun Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Wij zijn een kleine, vriendelijke nudistenclub op het platteland van Ramarama, ten zuiden van Auckland, vlak bij de zuidelijke snelweg. Het is de eerste club die je passeert als je vanuit het zuiden Auckland binnenkomt, of de laatste als je weggaat. We verwelkomen graag nieuwe leden voor onze rustige, veilige vakantie in het land.

Alle faciliteiten bevinden zich in onze prachtig aangelegde 3,5 hectare grote instelling. We hebben een goed uitgerust clubhuis met een lounge en kookgelegenheid en een overdekte barbecue. Voorzieningen; blokhuizen, toiletten, gootstenen, douches, wasmachines, drogers en waslijnen voor kampeerders. Alles gunstig gelegen in het centrale gedeelte van het clubhuis.

Het terrein is goed omheind en privé met veel schaduwrijke bomen. Bezoekers en leden kunnen genieten van het verkennen op het terrein, petanque of mini-ten spelen, afkoelen in het grote buitenzwembad of ontspannen in de spa.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ramarama Road, 112
RD3 Ramarama
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
info@countiessunclub.com
Telefoon
+64 (0)272968795
Website
http://www.countiessunclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.13506, 174.97622
map Open kaart