Counties Sun Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Wij zijn een kleine, vriendelijke nudistenclub op het platteland van Ramarama, ten zuiden van Auckland, vlak bij de zuidelijke snelweg. Het is de eerste club die je passeert als je vanuit het zuiden Auckland binnenkomt, of de laatste als je weggaat. We verwelkomen graag nieuwe leden voor onze rustige, veilige vakantie in het land.

Alle faciliteiten bevinden zich in onze prachtig aangelegde 3,5 hectare grote instelling. We hebben een goed uitgerust clubhuis met een lounge en kookgelegenheid en een overdekte barbecue. Voorzieningen; blokhuizen, toiletten, gootstenen, douches, wasmachines, drogers en waslijnen voor kampeerders. Alles gunstig gelegen in het centrale gedeelte van het clubhuis.

Het terrein is goed omheind en privé met veel schaduwrijke bomen. Bezoekers en leden kunnen genieten van het verkennen op het terrein, petanque of mini-ten spelen, afkoelen in het grote buitenzwembad of ontspannen in de spa.

Adresgegevens

Adres

Ramarama Road, 112
RD3 Ramarama
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-37.13506, 174.97622
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@countiessunclub.com
Telefoon
+64 (0)272968795
Website
http://www.countiessunclub.com