Corio Valley Nudist Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De club (Corio Valley Nudist Club of CVNC) werd opgericht in 1962 en is gelegen op een eigen clubterrein van ongeveer 56 hectare aan natuurlijk bushland grenzend aan het Brisbane Ranges National Park. De club heeft momenteel een actief lidmaatschap voor alle leeftijdsgroepen in een vriendelijke, ontspannen omgeving. We verwelkomen gelijkgestemde mensen die zich op hun gemak voelen bij naaktheid en ons ledenconcept van het lidmaatschap.

De club ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Meredith, die ongeveer ligt. halverwege tussen Geelong en Ballarat.

We hebben een clubhuis voor entertainment (sociale functies) met een gezellig houtvuur voor de koudere nachten, een nieuwe, volledig uitgeruste keuken en een buitenbad van de BBQ buiten het clubhuis. Een toilet en douche blok, zout gechloreerde zonne-energie verwarmd (alleen zomer) in de grond zwembad, met een overdekte ruimte binnen en buiten het zwembad. Tennisbanen en miniten.

Wij zijn een groep mensen die ervan houden om naakt te zijn in het gezelschap van andere nudisten, om normale alledaagse dingen te doen die we allemaal graag doen (“au natural”). Gewoon ontspannen en tot rust komen in een aangename omgeving met vriendelijk gelijkgestemde mensen.

De club is alleen naakt (als het weer het toelaat) voor volwassenen met kinderkleding, ter beoordeling van hun ouders. Wij zijn een familie-, alleenstaanden- en homovriendelijke club.

“Houd er rekening mee dat we een kleine privéclub zijn en dat bezoeken alleen op afspraak moeten plaatsvinden”.

Adresgegevens

Adres

Stirling Road
VIC 3331 Sheoaks
Australië

Navigatieadres

Google coördinaten
-37.88817, 144.16012
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
osmart@optusnet.com.au
Telefoon
+61 (0)411679557
Website
http://www.coriovalleynudistclub.com