Club du Soleil les Hérissons

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Verenigingscamping niet ver van Genève, gelegen in een rustig bos- en berggebied. Voor de boodschappen kun je terecht in een dorpje op anderhalve kilometer van de camping. Er wordt aangeraden om even te bellen of er plaats is voordat je naar de camping afreist.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er is een buitenzwembad, petanque, tafeltennis en een jeugdhonk. je kunt gebruik maken van een volledig ingerichte keuken. Er zijn 2 kamers voor elk 4 personen te huur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
474, Chemin des Grands Prés
F-01630 Rhone-Alpes
Frankrijk
Contact
E-mail
info@csherissons.org
Telefoon
+33 (0)450420454
Website
http://www.csherissons.org
Navigatieadres
Google coördinaten
46.2517708, 6.017127699999940
map Open kaart