Club du Soleil les Hérissons

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Verenigingscamping niet ver van Genève, gelegen in een rustig bos- en berggebied. Voor de boodschappen kun je terecht in een dorpje op anderhalve kilometer van de camping. Er wordt aangeraden om even te bellen of er plaats is voordat je naar de camping afreist.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er is een buitenzwembad, petanque, tafeltennis en een jeugdhonk. je kunt gebruik maken van een volledig ingerichte keuken. Er zijn 2 kamers voor elk 4 personen te huur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
474, Chemin des Grands Prés
F-01630 Rhone-Alpes
Frankrijk
Contact
E-mail
info@csherissons.org
Telefoon
+33 (0)450420454
Website
http://www.csherissons.org
Navigatieadres
Google coördinaten
46.2517708, 6.017127699999940
map Open kaart