Club du Soleil de Lyon

6,9
Goed 5 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Club du Soleil de Lyon is een eenvoudig verenigingsterrein van 4 ha met eigen zwembad en een speeltuintje. Er zijn 25 kampeerplaatsen in de zon en schaduw beschikbaar. Lyon ligt op 25 kilometer afstand. Het gebied leent zich uitstekend voor fietstochten. Een INF/NFN-kaart is verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden
Erg rustige Franse naturistencamping. Kampeerplaatsen: tent, caravan. Het terrein is niet geschikt voor campers.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,9
  Ligging
  6,8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  5,7
  Kindvriendelijkheid
  6,6
  Hygiëne
  7,4
  Prettig Bloot recreëren
  8,5
6,7

Wij waren op deze camping in augustus 2016. Het verenigingsterrein was druk bezet vanwege een Franse feestdag. Wij mochten een plekje uitzoeken en toen het spel pétange was afgerond kwam een van de leden ons uitgebreid informeren over de camping en de toeristische mogelijkheden in de omgeving. We kregen folders en kaartjes, sommige zelfs in het Nederlands en een sleutel van het toegangshek. Bij vertrek konden we die, samen met het verschuldigde bedrag, in de brievenbus stoppen. Kortom, vriendelijke mensen met een groot vertrouwen in de gasten op een camping die oogt als een park. Veel schaduwplekken, een keurig zwembad, jeux-de-boulesbaan en voor de kleintjes zelfs een speeltuin. Geen bar of restaurant, maar in het leuke plaatsje Chatillon-sur-Chalaronne zijn die gelukkig wel te vinden. Uiteraard loop je op een verenigingsterrein de kans niemand aan te treffen, zoals een andere bezoeker heeft ervaren. Wij waren juist verrast door de joviale ontvangst en de gastvrije benadering. Een aanrader, en wij komen hier zeker terug!

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8

17 aug 2016 - Wim en Lidy

5

Toen wij eraankwamen was er niemand wie de deur open deed terwijl wij einde Juni er waren en had open moeten zijn. Vervolgens vonden wij dat op de zijkant was het mogelijk om binnen te gaan, wat mijn partner ook deed om te zien of er iemand aanwezig was. Er was niemand, totaal lege camping met slecht geonderhouden faciliteiten en niet een bijzondere goed terrein. Wij wacht 1 uur om te zien of iemand zouden langskomen, maar uiteindelijk gingen wij naar een andere camping.

  Ligging
  5
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5

19 jun 2016 - Kristina

8

Wij staan hier tijdens de hittegolf van dit jaar met twee volwassenen en twee kinderen van 11 en 13. De bedoeling was vooral Lyon te gaan bezoeken ipv er eens gewoon door te rijden, want het oude deel zou de moeite waard zijn. Terrein ziet er dus echt uit zoals op de foto, open en vlak, met heerlijke bomen om onder te schuilen voor de zon en ook zon als je hem zoekt. Een gemeenschappelijke douche met drie douches en één aparte douche met heerlijk warm water. Een clubhuis met twee grote frigo's en een diepvries die vooral heel handig waren voor onze ijsjes. Zwembad is niet super groot, maar heerlijk. op een 10 km vlakke baan een Carrefour in Trevoux, leuk dorp en op een 30 min een Lidl. Pérouges schijnt ook mooi te zijn, middeleeuws dorp. Echte fietspaden zijn er niet, zoals meestal in Frankrijk, maar het is wel vlak om te fietsen. Als je op zoek bent naar drukte en animo, die vindt je hier niet, maar wel rust om met het gezin eens op adem te komen, boekje lezen, spelletje spelen, bij te slapen, wat te ipodden en bij te kletsen. Elke dag een marktje in de buurt. Hierna trekken we door naar een drukke camping voor de kinderen, maar dit is al super meegevallen voor alle gezinsleden. Ook een glimwormpjes gespot, grote mooie vliegtuigen(niet al te frequent gelukkig) en vriendelijke mensen op de camping.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

07 jul 2015 - noesch

8

Een echt verenigingsterrein. Zeer hartelijke ontvangst met veel aandacht van de Franse clubleden. We kregen hulp bij het opzetten van onze tent, konden mee doen met Jeux des boulles, konden meedoen met de borrel. Voor ons iets te hartelijk, wij wilden alleen maar Lyon bezoeken. Verder alles prima, grote plek in de zon, schaduw bomen voor de tent, prima sanitair, we mochten de keuken van de vereniging gebruiken inclusief magnetron, fornuis en koelkast. Er is glasvezel internet beschikbaar maar niemand wist het Wi-Fi wachtwoord, er ligt gelukkig een netwerkkabel die goed en snel werkt. Brood haalden we in een dorpje op 3 km afstand. Verder was het heel goedkoop, met twee personen en een koepeltentje, zonder elektra, betalen we 10 euro per nacht.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

04 aug 2014 - GW

6

Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Lyon. Voor de rest een klein en rustig terrein met een kinderveilig zwembad.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  6

23 jun 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
75 Chemin de Pagne Les Crêtes
F-01390 Saint-Jean-de-Thurigneux
Rhone-Alpes
Frankrijk
Contact
E-mail
cslyon@laposte.net
Telefoon
+33 (0)782917550
Website
http://cslyon.nature.free.fr
Navigatieadres
Google coördinaten
45.96488645164920, 4.901309461593650
map Open kaart