Club du Soleil Audois

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Club du Soleil Audois heeft een prachtig bebost terrein nabij Carcassonne, in Floure, in het hart van de Alaric.

Deze naturistenruimte, genaamd “Louis Marre”, vernoemd naar de eerste oprichter van de club in 1976, staat kamperen niet toe, maar het heeft een nieuw gebouw dat clubleden het hele jaar door laat organiseren. jaar van maaltijden en evenementen.

Laten we de traditionele “kastanjes en nieuwe wijn” -dag in oktober noemen, die het jaarlijkse festival van de vereniging is en attractieve FFN-erkende naturisten uit de hele regio Languedoc-Roussillon en uit de naburige regio Midi-Pyrénées of de beroemde “Omelet” aantrekt. wilde asperges uit de Alarische “Pasen-maan.

In 2012 heeft de club een grote sauna die het hele jaar door een vriendelijke en verfrissende activiteit biedt voor leden van de vereniging.

De Club du Soleil Audois, ideaal gelegen in het hart van het departement Aude, niet ver van de stad Carcassonne, biedt naturisten een oase van rust in de ongerepte natuur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
4 Avenue Philippine Crouzat
F-11090 Cazilhac
Languedoc-Roussillon
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
+33 (0)468479764
Website
http://www.languedoc-naturisme.com/pages/page_CS_Audois.html
Navigatieadres
Google coördinaten
43.10263661920090, 2.2830368185425400
map Open kaart