Club du Soleil Audois

Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Club du Soleil Audois heeft een prachtig bebost terrein nabij Carcassonne, in Floure, in het hart van de Alaric.

Deze naturistenruimte, genaamd “Louis Marre”, vernoemd naar de eerste oprichter van de club in 1976, staat kamperen niet toe, maar het heeft een nieuw gebouw dat clubleden het hele jaar door laat organiseren. jaar van maaltijden en evenementen.

Laten we de traditionele “kastanjes en nieuwe wijn” -dag in oktober noemen, die het jaarlijkse festival van de vereniging is en attractieve FFN-erkende naturisten uit de hele regio Languedoc-Roussillon en uit de naburige regio Midi-Pyrénées of de beroemde “Omelet” aantrekt. wilde asperges uit de Alarische “Pasen-maan.

In 2012 heeft de club een grote sauna die het hele jaar door een vriendelijke en verfrissende activiteit biedt voor leden van de vereniging.

De Club du Soleil Audois, ideaal gelegen in het hart van het departement Aude, niet ver van de stad Carcassonne, biedt naturisten een oase van rust in de ongerepte natuur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
4 Avenue Philippine Crouzat
F-11090 Cazilhac
Languedoc-Roussillon
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
+33 (0)468479764
Website
http://www.languedoc-naturisme.com/pages/page_CS_Audois.html
Navigatieadres
Google coördinaten
43.10263661920090, 2.2830368185425400
map Open kaart