Carpesol Therme

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De carpesol biedt als thermaal bad en pekelbad met zijn unieke flair iets heel bijzonders in de regio Bremen – Osnabrück – Münster – Bielefeld.
Ervaar onze unieke waterwerelden met meer dan 800 m² wateroppervlak, dompel uzelf onder in warm, warm thermaal water en versterk uw gezondheid tijdens het zwemmen of drijven.

Adresgegevens

Adres

Frankfurter Str. 15
49214 Bad Rothenfelde
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.1075323, 8.1632066
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@carpesol.de
Telefoon
+49 5424 2214600
Website
https://www.carpesol.de/