Carpesol Therme

Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De carpesol biedt als thermaal bad en pekelbad met zijn unieke flair iets heel bijzonders in de regio Bremen – Osnabrück – Münster – Bielefeld.
Ervaar onze unieke waterwerelden met meer dan 800 m² wateroppervlak, dompel uzelf onder in warm, warm thermaal water en versterk uw gezondheid tijdens het zwemmen of drijven.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Frankfurter Str. 15
49214 Bad Rothenfelde
Duitsland
Contact
E-mail
info@carpesol.de
Telefoon
+49 5424 2214600
Website
https://www.carpesol.de/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.1075323, 8.1632066
map Open kaart