Candy Farm Camp Site

Meer foto's (13)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Laat uw zorgen en zorgen achter, samen met uw kleding. Geniet van de natuur en het rustige landschap zoals de natuur het bedoeld heeft.

Het kampeerterrein is een kleine, vlakke, afgeschermde locatie. We hebben faciliteiten, waaronder twee harde staanplaatsen, vier elektriciteitsaansluitingen, een drinkwaterkraan, een chemisch afvoerpunt.

Candy Farm verwelkomt zowel caravans als tenten. We hebben ruimte voor vijf caravans en verschillende tenten op de camping plus een 200+ pitch rallyveld beschikbaar voor speciale evenementen.

Je kunt naakt zonnen en kijken hoe de koeien thuiskomen, gaan vissen, de plaatselijke pubs bezoeken of rustige wandelingen maken zonder heuvels om te beklimmen, tussen bomen en meren. Verschillende historische steden liggen in de buurt.

We zijn gelegen tussen Doncaster en Scunthorpe in South Yorkshire, aan de grens met East Riding of Yorkshire, Nottinghamshire en Lincolnshire.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Wroot Road, Candy Bank
DN9 3DZ Finningley
Yorkshire & The Humber
Engeland
Contact
E-mail
colinatcandy@yahoo.co.uk
Telefoon
+44 (0)1302770861
Website
http://www.candyfarmcampsite.co.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
53.52002, -0.94854
map Open kaart