Candy Farm Camp Site

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Laat uw zorgen en zorgen achter, samen met uw kleding. Geniet van de natuur en het rustige landschap zoals de natuur het bedoeld heeft.

Het kampeerterrein is een kleine, vlakke, afgeschermde locatie. We hebben faciliteiten, waaronder twee harde staanplaatsen, vier elektriciteitsaansluitingen, een drinkwaterkraan, een chemisch afvoerpunt.

Candy Farm verwelkomt zowel caravans als tenten. We hebben ruimte voor vijf caravans en verschillende tenten op de camping plus een 200+ pitch rallyveld beschikbaar voor speciale evenementen.

Je kunt naakt zonnen en kijken hoe de koeien thuiskomen, gaan vissen, de plaatselijke pubs bezoeken of rustige wandelingen maken zonder heuvels om te beklimmen, tussen bomen en meren. Verschillende historische steden liggen in de buurt.

We zijn gelegen tussen Doncaster en Scunthorpe in South Yorkshire, aan de grens met East Riding of Yorkshire, Nottinghamshire en Lincolnshire.

Adresgegevens

Adres

Wroot Road, Candy Bank
DN9 3DZ Finningley
Yorkshire & The Humber
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.52002, -0.94854
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
colinatcandy@yahoo.co.uk
Telefoon
+44 (0)1302770861
Website
http://www.candyfarmcampsite.co.uk