Camping Praia do Pinho

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Beschrijving

Camping Praia do Pinho is een drukbezocht clothing optional terrein van 2,5 hectare groot. Het is het hele jaar geopend en ligt aan het gelijknamige ‘beroemde’ naakstrand, alwaar men ongekleed dient te zijn.

Reserveren is verplicht. Het terrein is geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn zowel zonnige als schaduwrijke plekken.

Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein is een clubhuis, winkel, kookgelegenheid, twee sanitairblokken, elektriciteit, restaurant, activiteitenprogramma en accommodatieverhuur.

Adresgegevens

Adres

Rodovia Interpraias, 5795
88334-000 Balneário Camboriú
Brazilië

Navigatieadres

Google coördinaten
-27.02009, -48.57602
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@praiadopinho.com.br
Telefoon
+55 4731691164
Website
http://www.praiadopinho.com.br