Camping Kosirina

6,8
Goed 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Camping Kosirina is een clothing optional camping van 2 hectare groot en heeft plek voor 400 gasten. De camping is een textielcamping met twee zandstranden, waarvan er eentje bestemd is voor naaktrecreanten.

De meeste plaatsen hebben elektriciteit maar zijn niet afgebakend. In augustus zijn er meer geklede gasten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,8
  Ligging
  8,5
  Faciliteiten
  6,5
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6,5
  Hygiëne
  6,5
  Prettig Bloot recreëren
  7
6,7

De camping ligt aan een mooie baai en met lange rotsstranden. Ik was er begin augustus en er waren heel weinig naakte mensen op de camping. Wel veel op de stranden, aan zee. Bloot lopen was eerder uitzondering behalve op de uiteinden van de camping, maar het was geen probleem op zich. Volgens mensen die er vaker kwamen waren er andere jaren meer blote mensen. Sanitair was basic maar de ligging aan de baai maakte veel goed. Heerlijke week gehad. Paar kleine barretjes waarvan vooral de achterste erg chill is. Eten kan in een restaurantje op de textiel camping ernaast of volop in de plaatsjes er vlak bij.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  7

26 sep 2016 - Aart Verweij

7

Autokamp Kosirina en Plitka Vala vormen één geheel. Kosirina ligt aan de zuid-west kant van het eiland Murter (brugverbinding) en Plitka Vala aan de noord-oostkant. Receptie en winkel zijn aan kant Plitka Vala. Campping is goed aangegeven. Kosirina is geen naturistencamping: in het verste deel van de camping is een deel van de gasten ongekleed. Dat geldt ook voor op het rotsstrand. Naturisme wordt er gedoogd. Het terrein is een typisch Kroatisch 'autocamp'. Zelf een plaats uitzoeken en indien mogelijk een keer verplaatsen als er een mooiere plek vrij komt. Dus geen hekjes, nummertjes of wat dan ook. Maar wel veel auto's en buren die landje-pik doen. Gasten komen uit verschillende landen, weinig Nederlanders. Willem Marsman

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  7

18 jul 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Put Kosirine b.b.
22244 Betina (eiland Murter)
Kroatië
Contact
E-mail
kamp.kosirina@outlook.com
Telefoon
+385 (0)22435218 / +385 (0)22435268
Website
https://www.camping.hr/nl/campings/kosirina
Navigatieadres
Google coördinaten
43.79713750188930, 15.610017145824400
map Open kaart