Camping Kosirina

6,5
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Clothing optional

Beschrijving

Camping Kosirina is een clothing optional camping van 2 hectare groot en heeft plek voor 400 gasten. De camping is een textielcamping met twee zandstranden, waarvan er eentje bestemd is voor naaktrecreanten.

De meeste plaatsen hebben elektriciteit maar zijn niet afgebakend. In augustus zijn er meer geklede gasten.

Adresgegevens

Adres

Put Kosirine b.b.
22244 Betina (eiland Murter)
Kroatië

Navigatieadres

Google coördinaten
43.79713750188930, 15.610017145824400
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,5
  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  6,5
  Faciliteiten
  6,5
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,5
  Kindvriendelijkheid
  6,5
6

De camping ligt aan een mooie baai en met lange rotsstranden. Ik was er begin augustus en er waren heel weinig naakte mensen op de camping. Wel veel op de stranden, aan zee. Bloot lopen was eerder uitzondering behalve op de uiteinden van de camping, maar het was geen probleem op zich. Volgens mensen die er vaker kwamen waren er andere jaren meer blote mensen. Sanitair was basic maar de ligging aan de baai maakte veel goed. Heerlijke week gehad. Paar kleine barretjes waarvan vooral de achterste erg chill is. Eten kan in een restaurantje op de textiel camping ernaast of volop in de plaatsjes er vlak bij.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

26 sep 2016 - Aart Verweij

7

Autokamp Kosirina en Plitka Vala vormen één geheel. Kosirina ligt aan de zuid-west kant van het eiland Murter (brugverbinding) en Plitka Vala aan de noord-oostkant. Receptie en winkel zijn aan kant Plitka Vala. Campping is goed aangegeven. Kosirina is geen naturistencamping: in het verste deel van de camping is een deel van de gasten ongekleed. Dat geldt ook voor op het rotsstrand. Naturisme wordt er gedoogd. Het terrein is een typisch Kroatisch 'autocamp'. Zelf een plaats uitzoeken en indien mogelijk een keer verplaatsen als er een mooiere plek vrij komt. Dus geen hekjes, nummertjes of wat dan ook. Maar wel veel auto's en buren die landje-pik doen. Gasten komen uit verschillende landen, weinig Nederlanders. Willem Marsman

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

18 jul 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
kamp.kosirina@outlook.com
Telefoon
+385 (0)22435218 / +385 (0)22435268
Website
https://www.camping.hr/nl/campings/kosirina