Cambium

7
Goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Eten en drinken

 • Restaurant

Algemeen

 • Appartement
 • Vakantiehuis
 • Hotel
 • Clothing optional

Diversen

 • Wifi

Type verblijf

 • Beginners

Beschrijving

Let op: met Cambium is het momenteel moeilijk contact krijgen. Het resort schijnt slecht onderhouden te worden en verkeert in financiële problemen, waardoor het de zaken heeft stilgelegd. Zodra er meer informatie bekend is, melden we dat.

Cambium is een naturistendorp aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek. Het ligt tussen de plaatsen Gaspar Hernandez and Rio San Juan. De Brit Francois Harley is sinds 2010 eigenaar van het complex waar je het gehele jaar kunt recreëren, wonen en werken. Inmiddels zijn er, naast het hotel, 11 woningen gebouwd. Uiteindelijk is het bedoeling dat het naturistendorp uit 27 woningen zal bestaan inclusief een zwembad en een restaurant. Er kan niet gekampeerd worden.

Cambium ligt in een prachtige natuurlijke omgeving. De dichtstbijzijnde plaats is Villa Magante en ligt op 1 km. Het strand waar je naakt kunt recreëren ligt op 2 km van Cambium

Adresgegevens

Adres

Villa Magante 56000, Espaillat
Gaspar Hernandez
Espaillat
Dominicaanse Republiek

Navigatieadres

Google coördinaten
19.601908, -70.174856
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
7

Ik ben nu twee keer in Cambium geweest. Het is een heerlijke, rustige plek om naakt te kunnen zijn tijdens vakantie. Huisjes zijn goed onderhouden. De wegen op het terrein zijn lastig begaanbaar. Voor mensen die minder goed ter been zijn is een huurauto een must. Er is een zwembad dat door iedereen gebruikt kan worden. Restaurant is er niet meer, er zijn simpelweg te weinig mensen om zo iets te kunnen runnen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

06 jan 2018 - Dennis

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@newcambium.com
Telefoon
+1829 8162685
Website