BLUE Spa Trivium

5,4
Onvoldoende 2 reviews
Ledenvoordeel
Meer foto's (14)

Kenmerken

Algemeen

 • Wellnessresort
 • 0 - 5

Faciliteiten

 • Infraroodsauna
 • Stoomcabine
 • Opgietsauna
 • Beautysalon
 • Massage
 • Rasul
 • Zonnebank
 • Ligbedden
 • Rustruimte
 • Tuin/terras

Activiteiten

 • Opgietingen

Diversen

 • Gezinsvriendelijk
 • NFN Ledenvoordeel
 • Overnachten mogelijk
 • Rolstoelvriendelijk

Eten en drinken

 • À la carte

Ledenvoordeel

2022/2023

Voordeel: Als NFN lid betaal je € 17,50 voor een wellness dagentree. Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 4,- pp. Deze aanbieding is geldig bij alle 8 BLUE Wellnesslocaties. Uitsluitend online te reserveren via www.bluewellness.nl/nfn

Er zijn per dag maar een aantal plekken beschikbaar voor deze prijs, dus reserveer op tijd.

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Geniet van diverse sauna’s, stoombad, binnenzwembad, infraroodstralers, whirlpool,  een zonnecenter en een restaurant in het Brabantse Etten-Leur.

Faciliteiten Sauna BLUE Wellness Trivium:

 • (Opgiet) Sauna’s
 • Rustruimte
 • Buitenlounge / Zonneterras
 • Beauty afdeling
 • Overnachten in het inpandige Wellness-Hotel
 • Gratis parkeren

Opgietingen
Iedere laatste vrijdag van de maand is het opgietdag. Gedurende deze dagen vinden er 5 opgietingen plaats waar je kosteloos aan kunt deelnemen.

Openingstijden
Maandag t/m zondag 11:00 – 23:00 uur.

Op sommige dagen zijn kinderen bij deze sauna ook welkom. Check de website van de sauna voor actuele informatie over gezinsdagen.

BLUE Spa Trivium

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,4
  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  5
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  5
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
5,1

Leuk als je in het hotel zit, maar geen trip waard

Ik bezocht de locatie Met partner

De sauna zit in de kelder van het Fletcher hotel. Je komt, na de receptie, binnen door een paar smalle gangetjes, waarna er een on-comfortable kleedkamer die doet denken aan een oude gymzaal ter beschikking staat om je om/uit te kleden. Via een ruimte met toegang tot de WC's en enkele douches kom je terecht in het zwembad-gedeelte, waar ook een hottub en enkele ligbedden staan. Het zwembad was aan de koude kant en erg klein. Gelukkig komt er wel buitenlicht in de ruimte terecht, omdat de grond rondom afloopt. Dit is gemaakt op een manier die wel licht naar binnen laat, maar geen inkijk vanaf buiten geeft, en dat is goed gedaan. De hottub is klein. Achter het zwembadgedeelte bevonden zich twee sauna's en een stoombad. Die waren redelijk ok, maar niets bijzonders. Eentje was aan de koude kant. De opgieting was ongeïnteresseerd. Degene die hem deed gooide af en toe een ijsbol op de kachel, wapperde wat in het rond, en dat was het. Een compleet andere beleving dan in Leiden (ook Fletcher!) waar er echt een belevenis van gemaakt werd. Richting de "horeca" bevinden zich nog enkele IR stralers. Deze zijn heel raar geplaatst en niet prettig in gebruik. De horeca is een ruimte met wat tafeltjes waar je kan zitten, maar om iets te bestellen pak je een telefoon in de hoek en bel je met de receptie. De selectie was ok voor het moment dat wij er waren, maar we hebben er niet gegeten verder. Ik vond het niet prettig. Wij gingen erheen om een saunabon te verzilveren die we gekregen hadden, maar eigenlijk was het de trip niet waard. Het rondje lopen in Dordrecht op de terugweg was memorabeler dan het saunabezoek waar we voor gingen.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4

18 mei 2023 - André

6

Ik bezocht de locatie Met partner

Een hotel met sauna faciliteiten, niet veel meer dan dit. Zeker voor een hotel een goede voorziening, denk niet dat we de wellness apart zouden bezoeken. De sauna's (2) zelf waren zeer goed, het stoombad onvoldoende warm afgesteld, het zwembad ok. De jacuzzi hebben we niet mogen benutten: gebruik enkel met 2 personen tegelijk (Corona) en er werd aangeraden om rekening te houden met andere gasten (30 min max); maar daar hielden anderen zich weinig aan. Niemand die enigszins toezicht hield. Omkleedruimtes klein, douches niet aan één doorlopend warm (eventjes koel, dan weer een hete straal tussendoor en weer terug naar warm), wc's te weinig. Er waren op avond van ons bezoek zo'n 20-25 personen, enkelen die vaker komen, maar veel hotelgasten die zichtbaar voor het eerst een (naakt)sauna ervoeren. Vooraf reserveren ging niet naar wens: ons avond was niet te boeken via NFN aanbieding, waarom werd niet duidelijk. Maar als hotelgast betaal je een aanvaardbaar tarief.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

12 dec 2020 - rick dubbeldam

Contactinformatie

Adresgegevens
Trivium 72
4873 LP Etten-Leur
Noord-Brabant
Nederland
Contact
E-mail
Trivium@bluewellness.nl
Telefoon
+31(0)76-5010041
Website
http://www.bluewellnesstrivium.nl
Navigatieadres
Google coördinaten
51.569852, 4.661916
map Open kaart