Beach of Orthi Ammos

7,3
Goed 1 review
Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Op ongeveer 11 km ten oosten van Chora Sfakion staat het oude ‘Franchise Castle’. 300 meter ten oosten van het kasteel is het Orthi Ammos strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,3
  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8
7,3

Aan het eind van het strand is een stuk voor naturisten. Geen eten en drinken verkrijgbaar, geen toiletten, maar wel een goede sfeer. Er lopen soms locals langs, maar men accepteert en respecteert elkaar. Een provisorische douche levert koud (kouder dan het zeewater!) en zoet water.

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8

07 dec 2014 - Marcel

Contactinformatie

Adresgegevens
Fragkokastello
Kreta
Griekenland
Navigatieadres
Google coördinaten
35.18028, 24.2568
map Open kaart