Barra Seca

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Barra Seca is een eenvoudig kampeerterrein met weinig faciliteiten. Het terrein is 3 hectare groot en het hele jaar geopend. Het terrein is gelokaliseerd in een rustige omgeving, en de plekken zijn over het algemeen zonnig. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Door de directe ligging aan het strand is het slecht te bereiken voor campers.

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein is simpel opgezet, en er worden weinig activiteiten georganiseerd. Naast de basisfaciliteiten is er ook een kleine winkel aanwezig.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Av. Munir Hilal n. 405, Jardim Camburí
Vitória
Brazilië
Contact
E-mail
barraseca@barraseca.com.br
Telefoon
+55 2797093191 / +5581829904
Website
http://www.barraseca.com.br
Navigatieadres
Google coördinaten
-19.10966, -39.71862
map Open kaart