Barra Seca

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Barra Seca is een eenvoudig kampeerterrein met weinig faciliteiten. Het terrein is 3 hectare groot en het hele jaar geopend. Het terrein is gelokaliseerd in een rustige omgeving, en de plekken zijn over het algemeen zonnig. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Door de directe ligging aan het strand is het slecht te bereiken voor campers.

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein is simpel opgezet, en er worden weinig activiteiten georganiseerd. Naast de basisfaciliteiten is er ook een kleine winkel aanwezig.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Av. Munir Hilal n. 405, Jardim Camburí
Vitória
Brazilië
Contact
E-mail
barraseca@barraseca.com.br
Telefoon
+55 2797093191 / +5581829904
Website
http://www.barraseca.com.br
Navigatieadres
Google coördinaten
-19.10966, -39.71862
map Open kaart