Barbara’s Beauty Barn

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Vlakbij de Drentse Hondsrug aan de rand van Gieterveen vind je Barbara’s Beauty Barn. De sfeervolle boerenhoeve in een landelijke omgeving biedt tal van faciliteiten. Je kunt er terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, verwendagje of een meerdaags verblijf.

U huurt de beautybarn altijd in z’n geheel af met je eigen groepje van 2 tot 8 personen. Zo heb je volop privacy. Je kunt kiezen uit tal van arrangementen en zo bijvoorbeeld genieten van schoonheidsbehandelingen, massages, pakkingen, de sauna, het Turkse stoombad, whirlpools, dompelbad, zonnebank en de infrarood sauna. Dit natuurlijk onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

De barn is alle dagen geopend en niet zo goed te bereiken met het OV. Graag telefonisch reserveren of via de website.

Adresgegevens

Adres

Tjassenswijk 6a
9511 TB Gieterveen
Drenthe
Drenthe
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.037814, 6.828733
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
barbara@beautybarn.nl
Telefoon
+31 (0) 598 46 84 02
Website
http://beautybarn.nl