Bali Au Naturel

5,7
Voldoende 4 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Bali au Naturel is een paradijsje. Het is direct aan het strand (niet naturistisch) en te midden van een prachtige tropische begroeiing gelegen. Bali au Naturel is in de eerste plaats een naturistische bestemming en de eigenaren benadrukken dat het ook gay-friendly is. Respect voor ieders geaardheid staat dus hoog in het vaandel.

Het resort ligt aan de rustige, droge noordkant van het eiland waar u nog een authentiek stukje Bali aantreft. Bali au Naturel is goed verzorgd en bestaat uit 8 villa?s en 6 bungalows, 2 grote zwembaden waarvan 1 met jacuzzi en terrassen met ligstoelen. Het gehele resort is naturistisch en je kunt overal in je blootje genieten van de zon en gebruikmaken van alle faciliteiten.

Je kunt gratis gebruikmaken van fietsen en snorkelmaterialen en ook duikles of een massage kan worden gereserveerd. Het eiland Bali verken je heel voordelig met een auto met chauffeur.

Adresgegevens

Adres

Jl. Raya Bondalem Tejakula
80362 Tejakula
Buleleng
Indonesië

Navigatieadres

Google coördinaten
-8.113536, 115.328022
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,7
  Blootvriendelijkheid
  5,7
  Hygiëne
  5,8
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  6,8
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,8
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
2,9

Verschrikkelijk ver onder de maat

Ik bezocht de locatie Met partner

Alles, bij aankomst was het zwembad op het plaatje leeg en er was gelukkig wel een ander zwembad., toen we wat drinken wilde konden we kiezen uit bier, koffie of thee, ik vroeg of er ook een cola of fant was en antwoord was nee hebben we niet. Oké beetje vreemd had toch al 1 week van te voren geboekt, toen het WiFi kreeg de code maar valt steeds weg en na 10 keer opnieuw inloggen maar opgegeven, was heel slecht daar maar niet voor personeel die zaten de hele dag op de computer en telefoon YouTube te kijken en spelletjes te spelen dus er was goede WiFi maar niet voor de klant. Ook gevraagd kan ik dan een scooter huren, antwoord ook nee en na aandringen zouden ze even gaan bellen, geen antwoord meer op gekregen, en toen besloten maar weg te gaan na 1 dag, we hadden 3 dagen geboekt maar zo ongemotiveerde personeel en niks te drinken en geen vervoer dan maar naar een ander resort, weg 2 dagen die we wel betaald hadden

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

27 mei 2022 - Daniel

7,3

Wij gaan nu voor de 3e maal naar Bali au Naturel. Het is er lekker rustig, fijne zwembaden en de huisjes zijn eenvoudig maar dagelijks schoongemaakt. Het ontbijt is niet uitgebreid, maar voldoende. Elke ochtend worden er als daar behoefte aan is eieren gebakken zoals jij ze wilt hebben. Als er iets niet meer is en je vraagt ernaar dan wordt dat gelijk geregeld c.q. aangevuld. Wanneer er behoefte is aan een excursie is die ook te boeken. Je kunt de gehele dag vrijblijvend koffie en thee nemen. Ook kun je 's middags gebruik maken van een lunch en 's avonds van een diner. Dit is prima, hoewel de prijs iets aan de hoge kant is. Je kan ook naar het dorp lopen om bij een van de lokale zaken iets te eten.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7

17 mrt 2018 - Connie

5,7

Wij hebben vorig jaar in augustus dit resort bezocht. De eerste dagen waren we redelijk tevreden, totdat er enkele heren uit Australië kwamen met, via sekssites opgedoken meisjes uit de Filipijnen. Ze waren luidruchtig, dronken erg veel, maar het allerergste was dat er openlijk en uitgebreid seks werd bedreven. Toen ik er wat van zei, werd ik uitgescholden en bedreigd. Dit was 's morgens rond 11 uur. Ik heb mijn beklag gedaan bij de eigenaar en hij vond dat hij er niks van kon zeggen 'omdat hij er niet bij was en dus hoefde hij niet te reageren'. De eigenaar/beheerder stonk toen al behoorlijk naar alcohol. 's Middags werd ik opnieuw uitgescholden en bedreigd vanaf de overkant van het zwembad. Dit stopte omdat mijn partner hem een stevige waarschuwing gaf. Het eten was zeer matig en bij het ontbijt moest je overal om vragen. Het werd anders niet aangevuld. De maat was vol toen er ratten door onze kamer liepen en er niet genoeg aan werd gedaan. Volgens de eigenaar hoorde dit bij Bali. Ondanks deze teleurstellende ervaring hebben wij dankzij TUI@home (Monique Pluim uit Zwolle) een fantastische vakantie beleefd.

  Hygiëne
  5
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

16 feb 2018 - Anneke

9,3

Het gaat hier om tenminste 2 locaties van dezelde eigenaren. Mijn vrouw en ik zijn nu 2 maal in het noorden, Bali au Naturel, geweest. Hoewel het gay-owned is, is het 50/50 hetero-homo. Prima, wat ons betreft. Het ziet er fantastisch uit! Het is enorm groot en toch kleinschalig omdat er maar weinig huisjes zijn. Het is zeer stijlvol, prachtig verzorgd, 2 zwembaden, uitzicht op zee waar je prima kunt snorkelen. We hebben beide keren enorm genoten van het heerlijke lokale eten binnen het resort, de stilte, de ruimte, vriendelijke staf etc. Je hoeft eigenlijk niets mee te nemen en kan gewoonweg je hele verblijf naakt blijven.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  9
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8

09 sep 2014 - Frank

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@unseenbali.org
Telefoon
+62 3614736568 / +62 (0)811388681
Website
https://unseenbali.org