Auckland Outdoor Naturist Club

7,5
Zeer goed 3 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Auckland Outdoor Naturist Club is met ruim tien hectaren het grootste terrein van Nieuw-Zeeland. Het ligt verscholen in Waitakere, een buitenwijk van Auckland.

Er worden veel activiteiten georganiseerd en de camping is erg in trek bij gezinnen. De INF/FNI-kaart is verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden
Zwembad, peuterbad, speeltoestellen, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit), verhuur van accommodatie, zonneweide, riviertje, sauna, jacuzzi, minitennisbaan, volleybalveld, badminton, jeu de boulesbaan, recreatieruimte met openhaard, pooltafel en bordspelletjes, bar, wasmachine.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,5
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  7,3
  Faciliteiten
  7,3
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7,3
  Kindvriendelijkheid
  7,7
8,7

In januari 2019 hebben we 5 nachten op deze prachtig camping gestaan. Van de in totaal 11 naturistenterreinen die we in Nieuw-Zeeland hebben bezocht was dit één van de prettigste terreinen. De camping werd uitstekend verzorgd door caretaker Shana, die iedere dag zingend over het terrein ging. Helaas zou Shana aan het eind van de maand afscheid nemen, per 1 februari was er een vacature voor een nieuwe caretaker. Het veld waar de gasten verblijven ligt mooi in een rustige hoek van het terrein, op goede afstand van de uitstekende voorzieningen. Er is een keurige schone keuken met alle benodigdheden. De sauna mag door de gasten zelf aangezet worden. Het fijne zwembad bood verkoeling op de warme januaridagen. De voorzieningen liggen rond een lommerrijk middenveld met gazon, speelplaats, sportvelden en terras. Deze inrichting geeft je het gevoel dat je op een luxe vakantieparadijs verblijft. Langs de rand van het terrein ligt een stuk woud met een wandelpad. Je kunt daar een heuse bushwalk van een half uur maken. Hoewel de camping aan de rand van de agglomeratie van Auckland ligt, waan je jezelf midden in de natuur. Op een kwartier lopen ligt treinstation Ranui, waar vandaan het een ruim een half uur reizen is naar het centrum van de stad. De camping is vriendelijk geprijsd.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  9

14 apr 2019 - Michel en Marijke

7

Zeer behulpzame "care-takers". Het centrum van Auckland is makkelijk per openbaar vervoer te bereiken. Prachtig stukje natuur in die uitgestrekte stad.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

04 apr 2012 - Bezoeker

7

Dit betreft Auckland Outdoor Naturist Club: prachtig gelegen op een mooi terrein wat in de buitenwijk Ranui ligt. Goed verzorgd, mooi clubhuis met sauna en spa, een mooi zwembad en diverse speelvelden voor balsporten. Een leuke 'kitchen cabin' waar het goed toeven is. Vriendelijke 'caretakers' die je graag helpen. The city of Auckland is goed met de trein te bereiken. Al met al de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

04 mrt 2010 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Munroe Road
Waitakere
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
aonc.sec@gonatural.co.nz
Telefoon
+64 98339209
Website
https://aonc.gonatural.nz/
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.87257, 174.60861
map Open kaart