Aparthotel – Wellness Vital

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bij Wellness Vital maakt u bij het boeken van een behandeling gratis gebruik van het zwembad en de wellnesstuin met jacuzzi en sauna. (badkleding toegestaan) Voor €10,- per persoon extra maakt u gebruik van alle faciliteiten van Sauna Vital (infrarood sauna, finse sauna’s, opgietingen, stoombad, relaxruimte en verschillende baden). Bij Sauna Vital is badkleding niet toegestaan.

Bij de behandeling zit één kopje koffie of thee inbegrepen. Er is ook mogelijkheid om bij ons te lunchen. Reserveren via de app? Dat kan! Stuur een appje naar 0621383133 en wij plannen de gewenste behandeling samen met u in!

Behandeling annuleren? Een behandeling dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders kunnen wij genoodzaakt zijn hiervoor kosten in rekening te brengen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sportlaan 7
7491 DG Delden
Overijssel
Nederland
Contact
E-mail
vital@wellnessvital.nl
Telefoon
+31 0743777601
Website
http://www.wellnessvital.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.256353, 6.730189
map Open kaart