Aparthotel – Wellness Vital

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bij Wellness Vital maakt u bij het boeken van een behandeling gratis gebruik van het zwembad en de wellnesstuin met jacuzzi en sauna. (badkleding toegestaan) Voor €10,- per persoon extra maakt u gebruik van alle faciliteiten van Sauna Vital (infrarood sauna, finse sauna’s, opgietingen, stoombad, relaxruimte en verschillende baden). Bij Sauna Vital is badkleding niet toegestaan.

Bij de behandeling zit één kopje koffie of thee inbegrepen. Er is ook mogelijkheid om bij ons te lunchen. Reserveren via de app? Dat kan! Stuur een appje naar 0621383133 en wij plannen de gewenste behandeling samen met u in!

Behandeling annuleren? Een behandeling dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders kunnen wij genoodzaakt zijn hiervoor kosten in rekening te brengen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sportlaan 7
7491 DG Delden
Overijssel
Nederland
Contact
E-mail
vital@wellnessvital.nl
Telefoon
+31 0743777601
Website
http://www.wellnessvital.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.256353, 6.730189
map Open kaart