Aparthotel – Wellness Vital

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Bij Wellness Vital maakt u bij het boeken van een behandeling gratis gebruik van het zwembad en de wellnesstuin met jacuzzi en sauna. (badkleding toegestaan) Voor €10,- per persoon extra maakt u gebruik van alle faciliteiten van Sauna Vital (infrarood sauna, finse sauna’s, opgietingen, stoombad, relaxruimte en verschillende baden). Bij Sauna Vital is badkleding niet toegestaan.

Bij de behandeling zit één kopje koffie of thee inbegrepen. Er is ook mogelijkheid om bij ons te lunchen. Reserveren via de app? Dat kan! Stuur een appje naar 0621383133 en wij plannen de gewenste behandeling samen met u in!

Behandeling annuleren? Een behandeling dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders kunnen wij genoodzaakt zijn hiervoor kosten in rekening te brengen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sportlaan 7
7491 DG Delden
Overijssel
Nederland
Contact
E-mail
vital@wellnessvital.nl
Telefoon
+31 0743777601
Website
http://www.wellnessvital.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.256353, 6.730189
map Open kaart