A.C.T. Nudist Club

7
Goed 1 review
Meer foto's (13)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit back-to-basic clubterrein van ongeveer 40 hectare ligt in Australian Capital Territory, 30 minuten rijden van Canberra. A.C.T. Nudist Club is aangesloten bij de ANF/INF en een ANF/INF-kaart is verplicht.

Reserveren is aan te raden. Dronkenschap is verboden. Het terrein is moeilijk te bereiken voor caravans, maar goed begaanbaar voor mindervaliden. Het is een kleine club.

Leden van andere ANF/INF-clubs zijn welkom, maar als er niet genoeg personeel is, is het niet altijd mogelijk. Honden alleen als ze zijn aangelijnd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7
  Ligging
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  7
7

Het terrein heet Thullande en ligt tussen de parkeerplaats op de grens met NSW en de rotonde naar JOHQ. De bodem is vrij rotsachtig. Er zijn een 5-tal plaatsen voor campers en een stukje gras voor kleine tentjes. Canberra is een heel gemakkelijke plaats. Brede straten. Overal kun je parkeren. Het parlementsgebouw en het uitgebreide oorlogsmuseum zijn een bezoek waard.

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  7

12 jan 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
64 Kings Highway
Kowen
Australië
Contact
E-mail
secretary@actnc.org.au
Telefoon
+61 (0)62381512 / +61 (0)438828805
Website
http://www.actnc.org.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-35.32321, 149.38861
map Open kaart