Te koop: Nieuwbouw villa´s / bungalows aan de Spaanse kust

Wordt lid
Te koop: Nieuwbouw villa´s / bungalows aan de Spaanse kust

In Andalusie, Playa Vera, wordt het nieuwe project Monte Carmelo Resort gebouwd op slechts 300 meter van het strand. Er is plaats voor 100 vrijstaande villa’s / bungalows, die nu te koop worden aangeboden. Vanaf € 339.000,- Lees verder voor alle details.

Keuze uit twee modellen

Deze villa´s in Vera Playa maken deel uit van een complex met eigen in- en uitgang voor de 100 vrijstaande exclusieve villa’s, bekend als Monte Carmelo Resort. Een villa voorzien van comfort, elegantie en design aan de Middellandse Zee.

Er is keuze uit twee modellen: Laguna Azul, met 1 verdieping en solarium of het gelijkvloerse model, type bungalow het Star Model met solarium. Allebei de modellen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De badkamers zijn volledig ingericht met inloopdouche, kranen, spiegels etc.

Moderne ruimtes

De woningen beschikken over een moderne keuken met silestone-werkblad en led-verlichting en is al bij de prijs inbegrepen excl. de apparatuur wat gebruikelijk is in Spanje. Wij bieden voor een scherpe prijs diverse witgoed pakketten aan van bijv. Bosch of Miele.

De open woon-eetkamer met dubbelhoge glazen ramen zorgen dat het magische natuurlijke licht naar binnen stroomt. De 3 ruime slaapkamers zijn voorzien van grote vaste inbouwkasten met verlichting, lades, planken en genoeg ruimte om kleding op te hangen.

Indien u een (nog) grotere woonkamer wilt bestaat de mogelijkheid om 1 van de 3 slaapkamers van de begane grond bij de woonkamer te betrekken.

Deze energiezuinige villa´s  behoren tot de laatste ontwikkelingen en accentueert het charmante mediterrane ontwerp met houtaccenten, luxe natuursteenafwerkingen en wit stucwerk. Hierdoor krijgt de villa als geheel meer licht, helderheid en een mooie uitstraling. 

Alle villa’s zijn standaard voorzien van een privé zwembad van 6 x 3 meter met gekleurde lichten en een brede waterval die uit de muur komt!

Genoeg plek om te zonnen

Zonnen kunt u op het grote terras of tuin rondom. Op het dak bevindt zich ook nog een groot solarium, waar u uw eigen chill-outruimte kunt creëren en waar al een pre-installatie aanwezig is voor een jacuzzi en buitenkeuken.

Op verzoek kunt u ook een onderbouw met eigen opgang onder de gehele woning (met daglicht) laten realiseren, die gebruikt kan worden als extra slaapkamer(s) en/of als recreatie- of werkruimte.

De perfecte woning voor een beter leven in Spanje. Iedereen heeft een plek nodig om tot rust te komen, het liefst ergens met een goed klimaat en goede stranden. En dat is precies wat deze woning biedt: een (vakantie)leven met zon, op een steenworp afstand van de beste gewone en naturistenstranden en faciliteiten.

In de omgeving treft u een veelvoud van diensten aan die u gemakkelijk kunt bereiken, zodat het u aan niets ontbreekt in het dagelijkse leven. Alle scholen, ziekenhuizen, supermarkten, bars, restaurants en vrijetijdscentra liggen op slechts 10 minuten afstand van het complex, waardoor deze woning even geschikt is voor het gezinsleven als voor mensen die dichtbij huis opzoek zijn naar naturistisch toerisme. Uitstekend geschikt voor permanente bewoning in een goed klimaat.

Zonder tussenpersonen dus voordelig voor u, met volledige garantie en Nederlandstalige begeleiding gedurende het hele proces. Verzorging van uw NIE-nummer, bankrekening, verhuurlicentie etc.

Over Amay Properties

Wij zijn Amay Properties, van origine een solide en betrouwbare Spaanse projectontwikkelaar die al meer dan 30 jaar actief is in de Costa Blanca. Wij bouwen op dit moment verschillende projecten in Andalusië en de  Costa Blanca. Appartementen vanaf 199.000 euro maar ook penthouses en luxe villa´s tot 3 miljoen met 3 tot 5 slaapkamers dichtbij zee. Energiezuinige luxe woningen met de laatste technieken en uiteraard mogelijkheden voor zonnepanelen.

Maatwerk is ook altijd mogelijk. De in het koopcontract overeengekomen aankoopprijs is ook de prijs die u uiteindelijk bij de overdracht bij de notaris betaalt. Geen tussentijdse prijsverhogingen, afspraak is afspraak en we werken uiteraard met een bankgarantie. Dat betekent dat uw aanbetaling veilig is middels deze bankgarantie.

Contact opnemen

Dit gloednieuwe project aan de kust van Almeria zal uw hart stelen.  Kom het zelf ontdekken en wordt verliefd op de omgeving en mooie bouwstijl. Bezoek vrijblijvend ons showhuis:

Avenida Ciudad de Barcelona S/N, 04621 Vera Playa, Almería.

Onze collega ontvangt u graag en spreekt Spaans, Engels en Frans. Wilt u hier ook Nederlandstalige rondleiding of begeleiding? Dan graag een afspraak maken via de mail of telefoon en staan wij u graag in het Nederlands te woord.

Bellen: +34 673 008 493
Mailen: fred@amayproperties.com