La Combe de Ferrière en Laulurie & Périgord worden textielcampings

Wordt lid

Helaas zijn de twee Franse campings La Combe de Ferrière en Laulurie & Périgord, die voorheen naturistisch waren, vanaf dit seizoen niet meer geschikt voor naaktrecreatie. 

La Combe de Ferrière is per juni 2021 verkocht

Naturistencamping La Combe de Ferrière is vanaf juni 2021 verkocht! Een nieuwe Frans-Amerikaanse eigenaar neemt de camping over, maar helaas zal deze locatie niet meer naturistisch zijn. Tot die tijd gaat de camping niet meer open, maar je kan nog wel een studio of gîte huren. De eigenaresse van de naturistencamping kijkt terug met veel goede herinneringen en heeft daar een prettige tijd gehad. Ze wenst al haar gasten alle goeds.

Eigenaren Laulurie en Périgord gaan met pensioen

Ook de eigenaren van Laulurie en Périgord hebben de locatie verkocht! Yonnie en Francis gaan genieten van hun pensioen. In 2021 zal hier een nieuwe locatie openen onder een andere naam: Domaine du bois coquet. Deze nieuwe camping zal helaas niet naturistisch zijn.

Wil je toch graag bloot recreëren in Frankrijk? Vind dan een andere mooie locatie in Frankrijk waar je naturistisch kan genieten van jouw vakantie.