fbpx

Over blootkompas!

Op BlootKompas! vind je een heel compleet overzicht van locaties waar je wereldwijd bloot kunt recreëren, met onafhankelijke reviews van gasten en bezoekers.

De locaties op BlootKompas! zijn onderverdeeld in campings, accommodaties, sauna’s, stranden en zwembaden waar je naakt kan recreëren of naakt op vakantie kan. Je vindt hier locaties in Nederland, Europa en ook ver daarbuiten.  

Door jouw ervaringen en beoordelingen te delen op BlootKompas!, help je andere naaktrecreanten, naturisten en nudisten eop weg om naakt in Nederland of het buitenland te ontspannen.

Zoeken op BlootKompas!

Zoeken naar plekken voor naaktrecreatie kan op BlootKompas! op diverse manieren. Zoek in de zoekbalk op naam van de locatie, plaatsnaam of een ander trefwoord, of kies een categorie en het land van jouw voorkeur.

Verfijn de zoekopdracht door gebruik te maken van het filtermenu (links op de pagina op pc en bovenin beeld op smartphones). Je kunt ook de knop ‘Toon kaart’ selecteren om de locaties uit de zoekresultaten op een handige wereldkaart te bekijken.

Reviews op BlootKompas!

Schrijf jij ook een stukje over jouw belevenissen, bevindingen en tips voor naakte vakantiebestemmingen? Hiermee help je andere naaktrecreanten bij het kiezen van hun volgende reis of dagje uit. 

Meer informatie over waar een review aan dient te voldoen, vind je op de pagina met spelregels.

Alle reviews tellen daarnaast mee voor de BlootKompas! Awards, die wij ieder jaar uitreiken aan de best beoordeelde blootlocaties in iedere categorie. Heb jij een naaktstrand, sauna, naturistencamping, accommodatie en/of zwembad met aanbod voor naakt zwemmen bezocht? Of een mooie naturisten vakantie gehad waarvan je jouw ervaring wil delen? Laat dan een review achter!

Samen houden we BlootKompas actueel!

Staat de door jou bezochte locatie er nog niet tussen of is de informatie niet compleet, laat het ons weten via info@blootkompas.nl. Onze locatiezoeker blijft actueel als gebruikers zoals jij actief bijdragen, dus deel je bevindingen en aanvullingen, ook over al beoordeelde naaktstranden en andere plekken waar je bloot kunt recreëren.

BlootKompas! van NFN Open & Bloot

BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot, dé belangenorganisatie van alle naaktrecreanten in Nederland. Naaktrecreatie voelt heerlijk vrij, maar het voortbestaan ervan is geen vanzelfsprekendheid. NFN behartigt de belangen van alle naaktrecreanten in Nederland, zet zich in voor de maatschappelijke acceptatie van naaktrecreatie en deelt kennis en informatie. Vind je het ook belangrijk dat naaktrecreatie gewoon is en blijft? Lid worden doe je niet alleen voor jezelf, maar vooral voor dit grotere doel. Draag hieraan bij en word ook lid!