Stokje overgedragen op Val Drôme Soleil

Wordt lid
Stokje overgedragen op Val Drôme Soleil
Stokje overgedragen op Val Drôme Soleil

Het is zover: op camping Val Drôme Soleil hebben Jolanda en Gré Meijer de touwtjes in handen gegeven van Tjerk en Ellis. Na ruim 25 jaar, waarvan zoon Tjerk en zijn vrouw Ellis ook al negen jaar meedraaiden in het bedrijf, vonden Jolanda, Gré en hun dochters het welletjes. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want ze zetten zich zó enthousiast voor het campingwerk in dat het via de vele positieve reviews zelfs op de redactie te horen was.

Het tweetal blijft voorlopig nog in Frankrijk wonen met hun dochters en zal ook op de camping te zien blijven. Tjerk en Ellis staan al sinds 1 januari officieel aan het roer.

De geplande toast op 30 april op de overname gaat niet door, maar wordt vast later nog wel ingehaald. En wat er dan gaat komen? De koers blijft ongewijzigd, vertelt Ellis aan de telefoon. “Er zijn wat caravanplekken bijgemaakt om meer aan de vraag te kunnen voldoen. En we dromen ervan om in de toekomst ingerichte tenten te kunnen aanbieden. Maar we gaan lekker op dezelfde voet door!”