Proef succesvol: De Abeel geeft vervolg aan naaktzwemmen

Wordt lid
Naaktzwemmen De Abeel Someren

De proef met het naaktzwemmen bij zwemschool De Abeel is een succes! Het naaktzwemmen wordt een vaste activiteit op de vrijdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. Bij voldoende belangstelling breidt de Abeel haar blote zwemuren nog uit naar 21:00-22:00 uur op weekdagen en vanaf 22:00 uur en in het weekend.

Naaktzwemmen bij de Abeel in Someren

Zwemschool De Abeel is een particuliere zwemschool in Someren, Brabant die in oktober een naaktzwemuur introduceerde. Hierbij zijn max. 12 personen aanwezig om iedereen voldoende ruimte in het bad te kunnen bieden. Er zijn geen andere activiteiten en er wordt privacy geboden door het sluiten van rolgordijnen rondom de zwemzaal. Daarnaast is het ook incidenteel mogelijk om met een groep het zwembad af te huren.

10 baden kaart

Voortaan kan je je zwemuur betalen middels een 10 badenkaart. Hiervoor kan je een inschrijfformulier invullen, waarna je na betaling de banenkaart aanschaft. Deze is 15 weken geldig. Nieuwe zwemmers kunnen hun proefduik contant betalen. Voor meer informatie en de faciliteiten over het zwembad ga je naar de locatiepagina van zwembad De Abeel op BlootKompas!.

Contactgegevens De Abeel

Zwembad De Abeel
Dorpsweg 16
5711 TS Someren

0493 49 49 55

info@zwemschool-deabeel.nl