Nieuw jubileumproduct: Nudie thermosfles!

Wordt lid

Er staat weer een leuk, nieuw jubileumproduct in onze webshop: de Nudie thermosfles! Deze voegen we toe aan de jubileumcollectie, voor het 60 jarige bestaan van NFN Open & Bloot. Eerder lieten we je al weten dat je de Nudie puzzel en het Nudie memo-spel in onze webshop kon bestellen. Nu voegen we daar de Nudie thermosfles aan toe, een echt collectors item! 

Nudie thermosfles

Op deze mooie fles staat de slogan VOEL JE VRIJ – GEEF JE BLOOT uit de meedenk-actie van eerder dit jaar. Dit gevoel willen we graag aan iedereen geven!

De thermosfles is duurzaam, hygiënisch én praktisch voor op het strand, onderweg of tijdens het sporten. Wist je dat per 1 juli statiegeld geheven wordt op petflesjes? Bespaar met deze eigen fles geld én spaar het milieu!

Onderhoudsadvies 

De fles mag en kan in de vaatwasser, echter raden we je wel aan om na gebruik de fles om te spoelen en aan de lucht te laten drogen. Waterstralen van de vaatwasser kunnen onvoldoende goed in de smalle opening komen en vuil en zeepresten kunnen dan achterblijven in de fles.

Specificaties

De fles is van volledig hoogwaardig rvs, dubbelwandig vacuum, 100% lekvrij, 100% recyclebaar en BPA vrij. De inhoud van de thermosfles is 500 ml en je krijgt er een siliconen hanger met aluminium karabijnhaak bij!