Nieuw infinity zwembad voor Costalunga

Wordt lid

NIEUW in 2022! Naturistencamping Costalunga is supertrots op het nieuwe en moderne INFINITY ZWEMBAD met prachtig uitzicht op de heuvels van Sassello (25 km. van de “Riviera” van Ligurië, in Italië!). Met een oppervlakte van 100 m² is het nieuwe zwembad groot genoeg om een baantje te trekken of een verfrissende duik te nemen in de warme Italiaanse zomer. Het zwembad wordt omringd door het eveneens gerenoveerd solarium, met ligbedden en een bar.

Costalunga is een oase van rust en ontspanning, ver van de stress van het moderne leven, volledig ondergedompeld in de natuur. De camping ligt naast het regionale natuurpark Beigua (UNESCO-site) en is gelegen in een van de mooiste regio’s van Italië, Ligurië, beroemd om het feit dat het toeristen zowel de zee als de bergen op een paar kilometer afstand kan bieden! In de omgeving van de camping worden regelmatig haviken, herten en reeën gezien door onze gasten.

Het met gras begroeide kampeerterrein heeft een weids en prachtig panoramisch uitzicht op de vallei en de heuvels. Op heldere dagen kan je de Maritieme Alpen en de berg Viso zien, op ongeveer 200 km afstand!

De camping heeft 40 plaatsen die zowel schaduwrijk als zonnig zijn. Er is ruimte voor tenten, caravans en campers, allemaal met elektriciteit. Er zijn ook 2 stacaravans, 2 bungalows en 2 houten chalets te huur. De afmeting van de staanplaatsen varieert van 60 tot 120 vierkante meter, afhankelijk van de vorm van de terrassen en de grond.

Costalunga is gemakkelijk te bereiken ook met caravans en campers van alle afmetingen. Huisdieren zijn ook van harte welkom.

Tot ziens in Costalunga in seizoen 2022!