Vernieuwingen op naturistencamping Domaine de la Gagère

Floor en Tim investeren flink in hun Franse camping. Op naturistencamping Domaine de la Gagère kan je nu ook overdekt, verwarmd zwemmen; lekker als het buiten nog wat fris is. Het kleine zwembad naast de sauna is overdekt met een prachtige overkapping van houten bogen. Het terras bij het zwembad is uitgebreid, zodat je ook hier heerlijk kan zonnen op nieuwe ligbedden. Daarnaast is het grote zwembad ook gewoon in gebruik, lekker baantjes trekken of spelen in een verwarmd buitenbad!

In 2021 zijn er twee nieuwe accommodaties toegevoegd: een authentieke Mongoolse Yurt, helemaal in stijl ingericht, voor twee tot drie personen. En een luxe lodge safaritent met eigen sanitair en keuken, waar vijf mensen in kunnen slapen. Een terras van acht meter breed geeft een prachtig uitzicht over de vallei en zonsondergang.

Voor de zomer van 2022 vervangen ze nog een van de houten chalets: een chalet type B nieuwe stijl met meer leefruimte, een zonneboiler en volledig nieuwe inrichting. Bovendien plaatsen ze safaritenten in plaats van de bungalow tenten. Verblijf met jouw gezin of als stel in een prachtige tent met comfortabele bedden. Een geweldige combinatie van kamperen met de luxe van een accommodatie in stijl!