Camping De Kikker zoekt nieuwe eigenaars

Naturistencamping De Kikker zoekt nieuwe eigenaars

Naturistencamping De Kikker  heeft 70 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Op het bijna drie hectare grote terrein is overal snel internet beschikbaar. Het sanitair is modern en luxe ingericht. Dichtbij het buitenzwembad ligt de nieuwe saunaruimte. De elektriciteitsvoorziening van de camping is volledig energieneutraal.

Ligging De Kikker

Naturistencamping ‘De Kikker’ ligt tussen de Veluwezoom, nabij de prachtige natuur van de Loenermark, de Posbank en de IJsselvallei. De Hanzesteden Zutphen, Deventer, Doesburg en Bronckhorst zijn op fietsafstand bereikbaar. De camping is populair bij vele gasten, met  een bezetting van ruim boven de 90%.

Opvolging gezocht

De eigenaren, Ineke en Arie, voelen zich nog niet oud, maar de jaren beginnen wel te tellen. Zij zijn daarom op zoek naar nieuwe eigenaren, die De Kikker als naturistencamping willen voortzetten. Droom je van je eigen naturistencamping in een prachtige omgeving? Stuur dan een mail naar info@campingdekikker.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kom meer te weten over het warme kikkergevoel.

Contactgegevens

Ineke & Arie te Winkel
Kikvorsenstraat 7
6964 BC Hall (Gelderland)
+31 (0)313652056
info@campingdekikker.nl
www.campingdekikker.nl