Natupop Festival Flevo Natuur

Wordt lid
Natupop Flevonatuur mede mogelijk gemaakt door naturistenpark Flevo Natuur

Eindelijk mag het weer! Natupop, het grootste muziekfestival voor de naturist vindt dit jaar plaats op 29, 30 en 31 juli. Een festivalweekend voor jong en oud op Nederlands grootste blootlocatie: Flevo Natuur!  

Flevo Natuur en Grand Café ’t Centrum hebben de handen ineen geslagen om er weer een top weekend van te maken. Dansen, Shoppen, Live-muziek, Food & Drinks, Massages, Sauna’s… Je vindt het allemaal tijdens Natupop.

Het échte festival vindt plaats op zaterdag 30 juli vanaf 15:00 uur. Deze dag staat er een grote tent op het eiland van Flevo Natuur. Hier geniet je in zomerse sferen van de leukste live optredens. Allemaal onder het genot van heerlijke drankjes en een goed hapje eten. Op vrijdag is er vanaf 18:00 uur een gezellige BBQ met zanger Glenn Palm. Zondag wordt een échte Sunday Hangover Lounge met een leuke DJ. Tijdens het festival kan je zelfs heerlijk tot rust komen en ontspannen in de sauna’s en het zwembad.

Line- up
De line- up voor het festival is al gedeeltelijk bekend. Namen zoals de Beatles Sessions, het Flevo Koor, Friends With Benefits, Las Bandidas en De Zeevruchtjes zullen er alles aan doen om er een feestje van te maken! Houd voor de complete line- up flevonatuur.nl/natupop in de gaten.

Overnachten
Wie verblijft op Flevo Natuur, krijgt automatisch toegang tot het festival. Op Flevo Natuur heb je verschillende accommodaties zoals chalets en lodges. Daarnaast kan je natuurlijk ook komen kamperen met je eigen caravan, camper of tent! Speciaal voor het festival wordt er een extra kampeerveld ingericht, óp het festival terrein. Hier kun je met je eigen tentje genieten van een heerlijke bloot vakantie en het te gekke festival!

Wil je als daggast het festival bezoeken? Dat kan als je NFN lid bent én een geldige NFN pas kunt tonen.

Mis dit leuke weekend niet! Ga snel naar flevonatuur.nl/natupop en boek je verblijf.