fbpx

naaktrecreatie en glamping

Ontdek 12 voordelen van glamping in je blootje!

Glamping: Luxe vakantievieren in je blootje!

Glamping is een samenvoeging van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij bloot kamperen, maar heel veel naturistencampings bieden wel degelijk de mogelijkheid voor naakt glamping. We zetten 12 voordelen van glamping in je blootje voor je op een rij. 

 

Naakt glamping op naturistenpark Flevo Natuur

1. Lichtgewicht

Je hoefde natuurlijk al veel minder kleding mee te nemen, maar nu heb je zelfs genoeg aan handbagage. Want een accommodatie huur je inclusief alle meubilair, sanitair, keuken, bestek, ligstoelen en beddengoed. Inpakken is in een mum van tijd klaar!

2. Met het vliegtuig

Omdat je alleen handbagage hebt kun je kiezen om met het vliegtuig te reizen en een auto te huren, dan wordt een weekje naar de zon wel heel aantrekkelijk!

3. Ruimte over!

Reis je met de auto? Je houdt heel veel bagageruimte over om die lekkere flessen wijn of olijfolie mee te kunnen nemen op de weg terug. 

4. Tijd besparen

Je bespaart tijd: want je bent geen uren bezig met het uitpakken van spullen en het opzetten van de tent. Je ligt in een mum van tijd met je blote billen in de zon.

Meer locatienieuws?

5. Campinggevoel

Accommodaties op campings staan vaak verspreid over het terrein tussen de kampeervelden. Je ervaart het campinggevoel met het gemak van een huisje. 

6. Eigen sanitair

Je hebt je eigen sanitair, dus de loopjes naar het toiletgebouw zijn verleden tijd.

7. Zelf koken

Je kan zelf koken op een fornuis en alle potten, pannen en bestek zijn gewoon aanwezig. Gebukt staan over te kleine gasstelletjes is verleden tijd! 

8. Privacy

Je hebt meer privacy: je kunt je terugtrekken in je huisje met de deur dicht als je daar behoefte aan hebt.

Enthousiast geworden?

9. Zoek de gezelligheid op

Als je behoefte hebt aan gezelligheid, ga je lekker op het terras van de camping zitten of je doet mee aan een activiteit. 

10. Comfort en gemak

Word je wat ouder en is heb je meer behoefte aan comfort en gemak? Dan zijn accommodaties ideaal.

11. Lekker droog

Slecht weer? Je hebt geen last van een lekkend tentdoek en je hebt alle ruimte om natte spullen binnen of onder een afdak te drogen.

12. Luxe

Je komt thuis en hoeft niet je al je kampeerspullen op te ruimen en schoon te maken. Luxe!

Naakt glamping

De kosten voor een lidmaatschap in 2021 zijn  € 30,20. Er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing. 

Met jouw steun kan NFN Open & Bloot haar belangrijke werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt.  Sluit je dan aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot