Yorkshire Sun Society

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het verenigingsterrein van de Yorkshire Sun Club is één van de grootste terreinen van Engeland. Met 10,5 hectare bosgebied bieden zij niet alleen onderdak aan hun verenigingsleden, maar is ook een grote variëteit aan wilde dieren en planten aanwezig.

De dichtsbijzijnde stad is 5 mijl verderop. De vereniging staat open voor bezoekers die voor het eerst kennis willen maken met het naturisme. Reserveren is verplicht, evenals de INF/NFN-pas. Geschikt voor mindervaliden. Honden toegestaan, mits aangelijnd.

Faciliteiten en mogelijkheden
1 caravan te huur voor gasten, verwarmd binnenzwembad, bar (weekend), sauna, jacuzzi, clubhuis met tv, volleybal, petanque, minitennis, caravan voor de jeugd, kinderspeelplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Yorkshire Sun Society Carlam, Lane Cumbrian Way
HU7 5YX Hull
Yorkshire & The Humber
Engeland
Contact
E-mail
yssinfo@mail.com
Telefoon
+44 (0)7769555695
Website
http://www.yorkshiresun.co.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
53.81929, -3.2253
map Open kaart