Tigaki

8
Zeer goed 1 review

Kenmerken

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet
 • Verhuur ligbedden en parasols

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8
8

Tigaki is vanaf Kos stad 15-20 minuten rijden, je rijdt Tigaki binnen tot aan het strand, vervolgens ga je links af langs de kustlijn rijden tot aan de zoutwinning. Dan vervolgens rechts af naar het strand rijden als je bij de zoutwinning aan komt, hier is bij het strand voldoende parkeergelegenheid en vervolgens loop je naar het strand en ga je langs een paar hoge zandbergen die als een soort afscheiding tussen de stranden ligt naar het nudisten strand. Op zich een lekker breed strand met +/- 20 parasols met bedjes, hiervoor betaal je 5,00€ per dag, 1 parasol en 2 bedjes. Het is een zandstrand waar je makkelijk de zee in kan lopen en waar vaak een lekkere wind staat. Dit is wel een lekker strand maar er lopen hier wel wat vage type’s rond (vooral mannen) die uit zijn op contact met soortgelijke, ook een paar dagen een types gezien die graag zichzelf in een opgewonden toestand laten aanschouwen. dit vooral wat verder weg op het strand vanaf de parkeerplaats gezien. Tevens komen hier ook geklede koppels die hier een dag van het strand genieten.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

24 jul 2018 - Rene

Contactinformatie

Adresgegevens
85300 Tigaki
Kos
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.8892798, 27.182822200000032
map Open kaart