The Spinney (Sun-Folk Society)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

The Spinney is het clubterrein van de Sun-Folk Society en is 2 ha groot. Het ligt in het prachtige Bricket Wood, pal naast naturistendorp Spielplatz. Om toegang te krijgen tot dit terrein, heb je geen INF-/NFN-kaart nodig. Het terrein is uitsluitend voor tenten en het hele jaar door geopend.

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein beschikt over een groot clubhuis, gastenkeuken, warme douches, sauna, verwarmd zwembad en een kinderspeelplaats. Er worden veel sportieve activiteiten georganiseerd, zoals minitennis, badminton, jeu des boules, volleybal, tafeltennis en er is een pooltafel aanwezig. Kleine kampeerstrook met elektriciteit voor tenten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hazel Road, Park Street
AL2 2AJ St. Albans
East of England
Engeland
Contact
E-mail
info@sun-folk.org.uk
Telefoon
+44 (0)8452178931 / +44 (0)1727873576
Website
http://www.sun-folk.org.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
51.715661, -0.356895
map Open kaart