The Spinney (Sun-Folk Society)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

The Spinney is het clubterrein van de Sun-Folk Society en is 2 ha groot. Het ligt in het prachtige Bricket Wood, pal naast naturistendorp Spielplatz. Om toegang te krijgen tot dit terrein, heb je geen INF-/NFN-kaart nodig. Het terrein is uitsluitend voor tenten en het hele jaar door geopend.

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein beschikt over een groot clubhuis, gastenkeuken, warme douches, sauna, verwarmd zwembad en een kinderspeelplaats. Er worden veel sportieve activiteiten georganiseerd, zoals minitennis, badminton, jeu des boules, volleybal, tafeltennis en er is een pooltafel aanwezig. Kleine kampeerstrook met elektriciteit voor tenten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hazel Road, Park Street
AL2 2AJ St. Albans
East of England
Engeland
Contact
E-mail
info@sun-folk.org.uk
Telefoon
+44 (0)8452178931 / +44 (0)1727873576
Website
http://www.sun-folk.org.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
51.715661, -0.356895
map Open kaart