Plage de Gigaro, Plage du Brouis en Plage de Vergeron

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bij la Croix-Valmer liggen 3 naaktstranden. Plage de Gigaro en Plage du Brouis liggen ten oosten van La Croix-Valmer tussen Gigaro en Cap Lardier. Plage de Vergeron ligt tussen La Bouillabaisse en Gigaro.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

0

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Geen naaktstranden meer

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij waren in september 2022 in La Croix de Valmer. Deze 3 stranden zijn geen naaktstranden meer, volgens de Informatie van de gemeente. Het nieuwe naaktstrand is L'Isthme de Tailllat Het ligt bij Cap Taillat, op de grens van de gemeente Ramatuelle en La Croix de Valmer ten zuiden van de stranden van Pompelonne. Toegestaan van 1 juni 26 september. Bereikbaar via een kustpad te voet.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

14 okt 2022 - Jac Janssen

Contactinformatie

Adresgegevens
La Croix-Valmer
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.1707644898611, 6.608391560974155
map Open kaart