Naturisten accommodatie Ada Bojana

7,5
Zeer goed 4 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Er zijn veel wandelmogelijkheden in de buurt van het resort, omdat het eiland verder enkel in het westen bewoond is. Het ligt direct aan zee en heeft een eigen naaktstrand.

Ada Bojana is een naturistenresort, prachtig gelegen op het gelijknamige eiland van ca. 480 Ha. in de zuidelijkste regio (Ulcinj) van Montenegro. Het terrein ligt direct aan zee en heeft een eigen naaktstrand.

De omgeving van Ada Bojana leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, maar ook paardrijden, duiken en surfen zijn mogelijk. Een excursie naar Albanië is een aanrader. Om Ulcinj te bezoeken, kun je twee keer per dag gebruik maken van een shuttle bus.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,5
  Blootvriendelijkheid
  8,7
  Hygiëne
  7,3
  Faciliteiten
  6,3
  Eten en drinken
  7,7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  6,3

Helaas deze camping is niet meer

Ik bezocht de locatie Met partner

Gisteren 1-5-2023 naar toe geweest. Aanmelden is niet meer mogelijk wel was er een festival voor de lokale bevolking. Meerdere campeerders zijn daar onverrichter zaken weggereden

Ook interessant (telt niet mee in de score)

02 mei 2023 - Peter

6,5

Wij,stel 55+, waren hier van 3 juni tot 10 juli 2016 en vonden het prima,er is geen massa toerisme,ruimte genoeg op de camping(veld) en het strand.De toiletten en douches zijn weliswaar oud,uit de Tito tijd,maar werden wel elke dag schoongemaakt.De stroom viel af en toe uit (2a3 uur)maar voor ons geen probleem.In het hoogseizoen weet ik niet of het rustig is.Strand wordt elke dag schoon gemaakt tussen de afscheiding,1,5 km naaktstrand,je wordt hier aangesproken door de strandwacht als je gekleed bent,buiten de afscheiding loopt alles door elkaar,maar meeste mensen naakt.Wifi kopen 1 euro per 12 uur.Ulcinj,12km,kan per busje a 5 euro retour bezocht worden,iedere dag vertrek 9 uur terug 13.30 uur.Albanie ligt om de hoek leuk voor excursie.De fkk camping is op 300 mtr van het strand en kun je kunt er naakt, over het resort,naar toe lopen.De prijs was +/- 16 euro all in tot 27juni,daarna18 euro.In de restaurantjes aan de rivier kun je prima eten,vooral verse vis die je op een schaal uitzoekt en dan maken ze hem voor je klaar.Terrasje op 1 meter van strand.Wij hadden de hele tijd super weer 28 tot 35 gr met heerlijk windje,kracht 3,heb je ook nodig ivm temperatuur.Perfecte plek om te surfen en te kitesurfen in de monding van de rivier.We gaan volgend jaar weer. ben en Tanja

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  5

14 aug 2016 - ben en tanja

8

Fantastische locatie met zandstrand op een eiland dat met een brug bereikbaar is. De gebouwen zijn uit de tijd van Tito en moeten nodig gerenoveerd. De duurste accommodaties zijn dat wel. Op het strand kun je een parasol huren en is het gezellig druk. Helaas lopen er geklede "kijkers" over het strand, die hier gelukkig wel op worden aangesproken door de strandwachten. Een wandeling langs het strand toont mooie stukken maar ook veel afval net achter de duinen. Desondanks wel de moeite waard! Je kunt aan de overkant Albanië zien liggen. Het eten is echt van de streek. Veel kip, varkensvlees en redelijk te eten. Geen haute cuisine maar wel smakelijk en voedzaam. Te boeken via Obona in Duitsland. Een taxi is goedkoper dan een auto huren. Aanrader is de excursie naar Albanië. De laatste jaren komen er meer Russen, deze hebben wat lossere zeden en minder schaamte. Toch komen wij hier vanwege het mooie strand en fantastische strandrestaurant terug. In het weekend zijn er ook dagjesgasten.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

22 nov 2014 - jjonkers

8

Via een Duitse folder zijn we op zoek gegaan naar deze locatie. Wat vooral opviel was de netheid op deze plaats. We waren er als toevallige passant ter kennismaking van deze mooie locatie. We hebben plannen om in de toekomst met onze camper deze plaats terug op te zoeken en er een tijdje te verblijven.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

06 jun 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
R-17 Velika Plaža BB
85360 Crna Gora Ada Bojana
Ulcinj
Montenegro
Contact
E-mail
ulrivijera@t-com.me
Telefoon
+382(0)30411351
Website
http://www.ulcinjska-rivijera.com/en/?akcija2
Navigatieadres
Google coördinaten
41.864770, 19.343493
map Open kaart