Natur- und Sportfreunde Mannheim

8,4
Zeer goed 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Zeer bescheiden clubterrein van 3 ha. in de buurt van Mannheim.

Het terrein heeft 2 kampeerplaatsen beschikbaar voor gasten en verhuurt 1 caravan, waardoor het noodzakelijk is om van tevoren contact op te nemen.

Het hele jaar door geopend. Honden worden niet toegelaten. Een NFN/INF-kaart is verplicht.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,4
  Blootvriendelijkheid
  8,5
  Hygiëne
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  5,5
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,5
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2
8,9

Ons vakantieparadijsje

Ik bezocht de locatie Met partner

We zouden een paar dagen blijven op doorreis naar Istrie. Lekker rustig klein campinkje met fantastisch natuurlijk zwemwater. De camping is gebouwd tegen de wanden van een oude steengroeve. De groeve zelf is gevuld met bronwater en fungeert als zwembad. In eerste instantie viel ons plekje wat tegen. De caravan stond op een asfaltveld, de voortent op een stukje gras. We keken door een gazen hek op het zwemmeer en voor ons stond een oud bouwwerk. Die stonden er meer op het terrein. Deels nog stammend uit de werkzame tijd van de groeve, deels gebouwd in de jaren ‘60 door een groep jonge mensen die het terrein ombouwden tot een naturistencamping. En dat heeft zijn charme. Er is een Getrankenkeller: je haalt er uit wat je nodig hebt en noteert in een schriftje wat je mee nam. De wc’s zijn fantastisch. Er is geen riool, dus is een systeem bedacht dat qua werking lijkt op een chemisch toilet, maar zonder gebruik van chemische middelen. Wat je achterlaat laat je door een klepje zakken en met een soort hogedrukspuit spuit je alles schoon. Dit doe je in schattige houten huisjes, waar geurzakjes hangen en van pumps gemaakte houdertjes voor je mobiel. Het sanitair is verder hoogstmodern en keurig schoon. Verder is er een soort bibliotheek, en kan je in een ander oud gebouw koken en je spullen koelen. Veel vaste bezoekers van dit verenigingsterrein zijn boven de 70, maar de laatste jaren komen er ook weer jonge gezinnen bij. De vaste gasten waren uitermate vriendelijk en vooral ook heel nieuwsgierig hoe we toch op hun camping terechtkwamen. Voor Iefhebbers is er nog een jeu de boulesbaan en er wordt gewerkt aan een kruisboogschietterrein. Dat we achter gaas zaten zagen we al snel niet meer, het was per slot van rekening voor de veiligheid. En onze paar dagen. Ach, het werd al snel een week en uiteindelijk bleven we 2 weken. We hebben er ons paradijs gevonden.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

24 jul 2019 - Ton en Wietje

6,7

Klein terrein dat niet echt is ingericht op gasten, maar die niettemin welkom zijn. Door de ligging in een steengroeve is de zon wel snel weg. Eenvoudige voorzieningen.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  4

18 jul 2014 - Eric Roossien

Contactinformatie

Adresgegevens
Zeisklinger Weg
D-64646 Heppenheim-Kirschhausen
Hessen
Duitsland
Contact
E-mail
mail@nusf-mannheim.de
Telefoon
+49 (0)625268222
Website
http://www.nusf-mannheim.de
Navigatieadres
Google coördinaten
49.64647, 8.70069
map Open kaart