Naaktstrand Beach Nugal

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Beach Nugal heeft een zeer mooi kiezelstrand, naast de rotsen. De naaldbomen zorgen voor de nodige schaduw en beschutting. Het water is prachtig helder en schoon waardoor je er heerlijk kunt zwemmen.

Het strand is verdeeld in een stuk voor naaktrecreatie en een klein stuk voor geklede recreatie. Er zijn prullenbakken, wat bijdraagt dat het een schoon strand is. Het is wel 20-25 minuten lopen over bospaadjes, vanaf de dichtstbijzijnde parkeergelegenheden.

Adresgegevens

Adres

21300 Makarska
Kroatië

Navigatieadres

Google coördinaten
43.279487, 17.0328949
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website