Naaktstrand Beach Nugal

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging
  • Officieel naaktstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Beach Nugal heeft een zeer mooi kiezelstrand, naast de rotsen. De naaldbomen zorgen voor de nodige schaduw en beschutting. Het water is prachtig helder en schoon waardoor je er heerlijk kunt zwemmen.

Het strand is verdeeld in een stuk voor naaktrecreatie en een klein stuk voor geklede recreatie. Er zijn prullenbakken, wat bijdraagt dat het een schoon strand is. Het is wel 20-25 minuten lopen over bospaadjes, vanaf de dichtstbijzijnde parkeergelegenheden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
21300 Makarska
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.279487, 17.0328949
map Open kaart