Lac de Chalain

2,8
Matig 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Michelin kaart 243, deelkaart 43 – Vanuit Lons-le-Saunier neem je de D39 naar Doucier en daarna naar Fontenu of je neemt de D27 (in noordelijke richting) vanaf Champagnole en rijdt via Doucier naar Fontenu. Daarvandaan is het nog 1 kilometer lopen.

Naturisme is hier op een stuk van 2 km aan de noordoever van het meer toegestaan. Het strand wordt beheerd door de Club de Plage Chalain Nature.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

2,8
  Ligging
  4
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  2
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
2,8

Matig

Ik bezocht de locatie Alleen

Het naturistendeel bestaat uit in ieder geval twee secties. Twee jaar terug was ik hier ook op het eerste deel dat je tegenkomt na +/- 200 meter, vanaf de camping lopend langs het meer. Daar zijn rotsen waar je goed kan zitten en lekker vanaf kan duiken in het heerlijke heldere water. Dit jaar op de tweede sectie gelegen na +/- 500 meter, kleiner, kiezels en niet prettig om ontspannen te liggen. Wel duidelijk aangegeven waar het naturisme deel begint en eindigt. Om het te bereiken moet je niet over het pad langs het meer lopen, maar meer langs de waterkant vwb eerste sectie. De twee sectie wordt ook op het pad aangegeven. In tweede sectie hebben wandelaars op het pad voor klein een deel zicht op het naturistische deel.

  Ligging
  4
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  2
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

04 aug 2021 - Paul

Contactinformatie

Adresgegevens
Fontenu Marigny
Jura
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
00 33 03 84 47 34 08
Website
www.chalain-nature.fr
Navigatieadres
Google coördinaten
46.672996, 5.786969
map Open kaart