Kiepersolkloof Private Nature Reserve

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een exclusieve Afrikaanse bush-ervaring voor de echt veeleisende naturist

Wil je echt van dichtbij en persoonlijk worden met de natuur? Laat je kleren en je ellende terug in de stad en ervaar de rustige rust van Kiepersolkloof.

Prachtige kloven, ongerepte bush en absolute rust zijn de dingen die Kiepersolkloof zo bijzonder maken. Ontwaak bij het gekrijs van de francolin en begroet de eekhoorns en de zeldzame bruine neushoornvogels terwijl je door onze mooie wandelpaden wandelt. Bekijk de meerkoeten die op voedsel vissen en de vinken die druk gebouwd worden, nestelen boven de dam. Kijk uit voor de verlegen kleine bushbuck en misschien heb je wel het geluk om een wrattenzwijn of een kudu te zien.

Kiepersolkloof is het oudste privé-naturistengebied in Zuid-Afrika en ligt aan 207Ha van het ongerepte Afrikaanse bushveld in de Noord-Westprovincie. Het centreert zich rond twee dramatische kloven, dicht met wilde olijven en doornbomen, en rijkelijk versierd met de majestueuze Kiepersol-boom.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Swartruggens
Zuid Afrika
Contact
E-mail
info@kiepersolkloof.com
Telefoon
+27 (0)791082785
Website
http://www.kiepersolkloof.com
Navigatieadres
Google coördinaten
-25.69515, 26.789620
map Open kaart