Kiepersolkloof Private Nature Reserve

Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Een exclusieve Afrikaanse bush-ervaring voor de echt veeleisende naturist

Wil je echt van dichtbij en persoonlijk worden met de natuur? Laat je kleren en je ellende terug in de stad en ervaar de rustige rust van Kiepersolkloof.

Prachtige kloven, ongerepte bush en absolute rust zijn de dingen die Kiepersolkloof zo bijzonder maken. Ontwaak bij het gekrijs van de francolin en begroet de eekhoorns en de zeldzame bruine neushoornvogels terwijl je door onze mooie wandelpaden wandelt. Bekijk de meerkoeten die op voedsel vissen en de vinken die druk gebouwd worden, nestelen boven de dam. Kijk uit voor de verlegen kleine bushbuck en misschien heb je wel het geluk om een wrattenzwijn of een kudu te zien.

Kiepersolkloof is het oudste privé-naturistengebied in Zuid-Afrika en ligt aan 207Ha van het ongerepte Afrikaanse bushveld in de Noord-Westprovincie. Het centreert zich rond twee dramatische kloven, dicht met wilde olijven en doornbomen, en rijkelijk versierd met de majestueuze Kiepersol-boom.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Swartruggens
Zuid Afrika
Contact
E-mail
info@kiepersolkloof.com
Telefoon
+27 (0)791082785
Website
http://www.kiepersolkloof.com
Navigatieadres
Google coördinaten
-25.69515, 26.789620
map Open kaart